srijeda, 6. travnja 2016.

Ne trošite novac na lijekove za visoki krvni tlak i kolesterol, OVO ĆE VAM POMOĆI

g5
U ovom članku, mi ćemo govoriti o starom Amishkom lijeku koji će vam pomoći da se smanji visoke razine kolesterola i krvnog tlaka, ojačati imunološki sustav i pomoći će vašem tijelu da se uspješno bori s mnogim bolestima.

Sve što morate učiniti je da koristite ovaj lijek za tjedan dana, a vi ćete biti zapanjeni rezultatima. Najbolja stvar o ovom receptu je njegova jednostavnost, jer  je jednostavan za napraviti, a najvažnije je da je 100% prirodan. Trebat će vam nekoliko sastojaka koji se obično nalaze u svakoj kuhinji za pripremu ovog moćnog lijeku:


 
  Amiši recept za visok kolesterol i visok krvni tlak

Sastojci:
1 žličica meda
1 žlica jabučnog octa
1 ribani češnjak
1 komad naribanog đumbira
1 žlica svježeg soka od limuna
Upute:

Jednostavno rečeno sve navedene sastojke u blender i pomiješajte ih s velikom brzinom na 30 sekundi. Nakon toga procijediti tekuće smjese u staklenku i držati ga u hladnjaku 5 dana.


  Upotreba:

Preporučena dnevna doza je jedna žlica svako jutro prije doručka i 1 žlicu prije večere. Budite sigurni da se izbjegne ispunjenje ovog lijeka više od 3 puta tijekom dana. Ovaj recept je vrlo učinkovit, a rezultati će biti nevjerojatna. Kolesterol i krvni tlak  će se smanjiti, a vi ćete biti puni energije.

izvor:narodnamedicina.info

0 komentari:

Objavi komentar