petak, 8. travnja 2016.

Kako natjerati svoju štitnjaču da se aktivira i pomogne da spali suvišno salo u organizmu

as










Erika Schwartz, MD, je ispitala lijekove i tretmane jednog starijeg čovjeka.
Naime, čovjek je patio od viška težine, niske razine testosterona i razinama štitnjače, poremećaja zbog uznapredovalom stadiju ekcema koji je izazvao nepodnošljivu svrbež .

 
Hormoni štitnjače su rezultat funkcije štitnjače-što je endokrina žlijezda u obliku leptira nalazi u donjem prednjem dijelu vrata.
Njena glavna funkcija je da regulira metabolizam i daje energije, ali ona također ima značajan utjecaj na cijelo tijelo, kao što pomaže organima da funkcioniraju optimalno.
Najčešći problem povezan s štitnjačom je hipotireoza-a to je stanje underactive štitnjače, to je žlijezda ne proizvodi dovoljno hormona za regulaciju potrebne funkcije tijela.
Dr. Schwartz tvrdi: “Na kraju dana, patimo zato što smo liječili pojedine simptoma, a ne gledamo na tijelo-na osobu-u cjelini.
Međutim, neravnoteža hormona može se vratiti u normalu po tome da neke važne promjene u načinu života. U početku, jesti visoke prehrane u sirovoj hrani, redovito vježbanje, promidžbu zdravog odnosa; i pokušati smanjiti stres.

Dakle, od vas se traži da ispravno vodite brigu o stvarima koje su gore objašnjene, lako ćete odrediti korijen svog zdravstvenog problema, a time i pronaći pravi prirodni tretman.
Dr. Schwartz komentira: “Postoji milijun razloga zašto ne mogu spavanje noću. I treba paziti na njih i preuzeti odgovornost za poboljšanje. ”
Za dobru štitnjaču treba , bez obzira šta nije u redu s njom, kupus će sigurno pomoći.

Nekoliko mjeseci jesti kupus salatu od zelenog kupusa, nekoliko puta na dan, stavljati obloge od kupusa na vrat i uviti krpom takođe nekoliko mjeseci. Zdrav život i ovaj savjet će vratiti u normalu štitnu žlijezdu i ak bude do nje, sigurno ćete sagorjeti višak kilograma vrlo brzo.


izvor:narodnamedicina.info

0 komentari:

Objavi komentar