nedjelja, 10. travnja 2016.

NAJEFIKASNIJE ČIŠĆENJE ORGANIZMA POSLIJE KOJEG NESTAJU BOLOVI U LEĐIMA, ZGLOBOVIMA i VRATU!

756765

Postoje razne provjerene metode za čišćenje organizma. Ali, ova se pokazala kao najefikasnija a treba vam samo jedna namirnica.

Uzmite običnu rižu, toliko supenih kašika, koliko imate godina (ako imate 35 godina, znaci 35 supenih kašika). Dobro isperite i naspite u staklenu teglu.Teglu napunite toplom prokuvanom vodom, zatvorite poklopcem i ostavite u frižider.


Ujutru svu vodu iscijediti. Uzmite 1 punu supenu kašiku riže i kuhajte 3-4 minuta bez soli ( u drugoj, običnoj vodi). Pojedite  na prazan stomak, poželjno do pola osam ujutru.

 
Preostalu rižu ponovo zalijte prokuvanom ohlađenom vodom i ostavite u frižider do sljedećeg jutra. Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan, dok ima riže u tegli.

Tajna metode se krije u zrnu riže, koje ima kristalnu strukturu. Kada se zrna potope u vodu, sa njih se spira skrob i pojavljuju se ćelije. Riža se vari u crijevima, a ne u želucu, zrna djeluju kao absorbent (upijač). Sa ovom metodom pročišćavaju se crijeva, krvni sudovi, zglobovi i drugi dijelovi organizma od toksina, teških metala i drugih štetnih materija.

Poslije tretmana osjećaćete se ne samo zdravije, već i mlađe. Poslije uzimanja riže ujutru poželjno je da ne jedete i ne pijete najmanje 3 sata. Poslije ovakvog čišćenja organizma nestaju bolovi u leđima, vratu, zglobovima.


Poslije dvije nedjelje počinje pravo čišćenje organizma. I vi ćete ga primjetiti. Toksini će se izbacivati putem urina i stolice. Boja urina će se promijeniti, postace mutna.

Ne zaboravljajte unositi tečnost u organizam – minimum 2l dnevno. Najbolje – vodu i zeleni čaj.

izvor:narodnamedicina.info

0 komentari:

Objavi komentar