subota, 16. travnja 2016.

POMIJEŠAJTE LIMUN I SODU BIKARBONU: Moćna kombinacija spasava život! (RECEPT)











Da li ste znali da limun i soda bikarbona mogu da imaju jači efekat od hemoterapije?

Kombinacija limuna i sode bikarbone dokazano je jača u ubijanju ćelija raka nego hemioterapija, tačnije oko 10.000 puta je jača.


  Limun je dokazano anti-kancerogen. Takođe ima jak efekat protiv cisti i tumorapodjednako! Južno voće pomaže kod kancera,  posebno kora koja je prepuna terpena kao što je d-limonen.


 Istraživanja obavljena nad životinjama pokazala su da D-limonen i srodni terpeni (organska jedinjenja) imaju značajnu korist protiv širokog spektra različitih tumora.

 
I limun i soda su alkalne prirode, što znači da će normalizovati pH vrednost tela, koja će onemogućiti proces širenja raka u organizmu.

Nedavna studija utvrdila je da konzumiranje četiri ili više porcija od 150 gramajužnog voća svake nedelje, smanjuje rizik od raka debelog creva i do 18 odsto, želuca za 31 odsto, usta za 53 odsto, a grla za 58 odsto.


  "Limun uništava kancerogene ćelije kod 12 vrsta raka. Limun sprečava širenje kancerogenih ćelija i ima 10.000 puta jače dejstvo od droge kao što je adriamicin, hemioterapija i druga opojna sredstva".


Sve što treba da uradite jeste da pomešate dve kašičice organskog limunovog soka sa pola kašičice sode bikarbone.

Da ne pominjemo značaj zdrave ishrane i fizičku aktivnost!

Oznake: Zdravlje

0 komentari:

Objavi komentar