srijeda, 13. travnja 2016.

SOL,PAPAR I LIMUN MOŽE RIJEŠITI OVIH 9 PROBLEMA BOLJE OD BILO KOJEG DOKTORA!









Ovi sastojci su obično dio svog salatu, ali treba znati da ova kombinacija se može koristiti kao moćan kuće lijek.

Osim toga, mnogi ljudi već koristi ove sastojke kao lijek za rješavanje mnogih zdravstvenih stanja. Visoka cijena konvencionalnih lijekova prisiljeni ljude da se suoče prema prirodnim alternativama.

Evo nekoliko savjeta o tome kako izliječiti raznim zdravstvenog stanja sa soli, papra i limuna.

Upala grla
Napravite mješavinu od 1 žlica svježeg soka od limuna sa ½ kašičice mlevenog crnog bibera i 1 kašičicu visokokvalitetnih soli. Mix sastav u čašu tople vode. Napravite ispirati grlo nekoliko puta dnevno, a vi ćete olakšati bol u grlu i teške kašalj.


začepljen nos
Mix čak dijelovima crnog papra, cimeta, kima i kardamom sjemenke. Napravite fini prah od njih i samo miris dobivenom smjesom. Vaš začepljen nos i kijanja će biti olakšanje.

žučnih kamenaca
Žučnih kamenaca su teško akumulacije probavnog tečnosti koje se javljaju u žučnoj kesi. Oni ometaju probavni trakt što rezultira sa nepodnošljivim bolovima. Ovo stanje se obično riješen s operacije.

Ali ovo stanje se može tretirati prirodno. Sve što treba da uradite je da se miješati 3 dijela maslinovog ulja, 1 dio soka od limuna i 1 dio crnog papra i piti ovu mješavinu koja će degradirati žučnih kamenaca.

rak Sores
Pomiješajte kašiku himalajske soli sa jednu šolju tople vode. Zatim Swish smešu u ustima nakon obroka kako bi se tretirati sluz membrana u usta. Na taj način ćete eliminirati loše bakterije i izliječiti rane brže.

Gubitak težine
Dodaci ¼ kašičice mlevenog crnog bibera, 2 žlice svježeg limunovog soka i 1 žlica sirovog meda uz čašu vode. Ovaj napitak će poboljšati vaš metabolizam. Zahvaljujući polifenoli iz limuna ćete biti u formi i poboljšati osjetljivost inzulina, što je ključno za spaljivanje masti.

mučnina
Smiri stomak sa crnim biberom. Miris limuna olakšava mučninu. Mix 1 žlica soka od limuna i 1 žličica crnog papra u jednu čašu tople vode. Piti napitak polako dok ne primijetiti osloboditi.

zubobolja
Mix ½ kašičice mlevene paprike i ½ kašičice karanfilića ulja. Vaš zubobolja će uskoro biti oslobođen. Konac i operi zube dva puta dnevno. Nemojte jesti slatko i kisele hrane.

Prehlade i gripa
Stisnite sok od ½ limuna u 1 šolju tople vode. Vidjet će smanjiti simptome prehlade. Također, možete staviti pulpu limuna i koru u vodi za 10 ili više minuta. Zatim ih izvadite i dodajte 1 kašiku meda. Piti ovaj lijek dok ne osjetite olakšanje.

krvarenje iz nosa
Koristite neki pamuk i potopite ga u sok od limuna. Onda držati ga u svoje nozdrvu. Nagnite glavu malo naprijed kako bi se izbjeglo krv iz kaplje u grlo. Možete spriječiti mučninu na ovaj način, kao i.

1 komentari:

palas kaže...

Jel neko cita ovo pre objave jebo vam pas mater,sve je copy/paste na google translate.

Objavi komentar