utorak, 12. travnja 2016.

(RECEPT) SAČUVAJTE STOPALA: MOJ KOMŠINICA IMA 57 GODINA ,KORISTI OVAJ LIJEK I NOGE SU JOJ MLADE KAO U DJEVOJKE!!










Ova mješavina 2 sastojak će ukloniti žitarice, plikovi, ispucale pete i uklonite debela i gruba koža vaše noge u samo 10 dana. Ovaj domaći lijek je neverovatno. U samo 10 dana primijetit ćete da će vaše noge izgledati 20 godina mlađe. Samo pročitajte tekst ispod i naučiti kako napraviti i koristiti ovu neverovatno domaći lijek za ispucale pete.

Estetski i zdravstveni problem

Svi mi mislimo da napukla pete su samo estetski problem, ali ako ne tretiraju se da ih na vrijeme – pukotine će postati dublje i bolnije. Dakle, ako se ne tretira na vrijeme, prljavština će “akumulirati” u njima i oni mogu postati zaražene. Dakle, to je razlog zašto je izuzetno važno da se reaguje na vrijeme i poduzeti sve potrebne mjere.

Ovo je također vrlo važno – treba da znate da je zadebljanje stopala obično javlja uzrok viška ćelija mrtve kože, što često dovodi do slabe cirkulacije krvi i siromašnih elastičnost. Ali, na svu sreću, to se može riješiti uz plavac ili datoteku. Trebalo bi učiniti kada je meka koža na petama, tako da možete učiniti nakon tuširanja ili kupanja. Ne zaboravite – vi ne morate ukloniti mrtve stanice kože s oštrim predmetom, jer možete ukloniti previše kožu od pete, što može uzrokovati infekciju.
(RECEPT) Save Your Feet: Moj susjed je 57 godina, ona koristi ovaj lijek i njene noge su kao na mlade djevojke!
Sada, kada ste gotovi s eliminirajući mrtve stanice kože od noge, trebate njegovati kožu na petama – kako da se oporavi brže od tretmana. Pa, ne bi trebala biti zabrinuta, jer postoji mnogo različitih domaće kreme i lijekovi, što ih možete napraviti u svom domu. Ove kreme i lijekovi su vrlo korisni u hranjivim i vlaži kožu na petama. Maslinovo ili kokosovo ulje – ova 2 ulja su vrlo korisne i korisna u vlaži i hrani kožu na nogama. Evo što trebate učiniti – samo primijeniti malo ulja na petama i umasirajte ga kružnim pokretima i ostavite ga neko vrijeme.

 
Kao što smo rekli, u ovom članku ćemo vam pokazati kako da najefikasniji recept 2 sastojak, koji će vam pomoći sa svojim ispucale pete. Evo što trebate učiniti:

Sastojci:

10 tableta aspirina (300 mg)
250 ml rakije, ili 70% snage od ljekovitog alkohola
Uputstva:

Samo pratite jednostavne upute – prvo, potrebno je da sruši 10 tableta aspirina (300 mg), i da ih kao prah. Zatim, trebate miješati prah sa 250 ml rakije (ili 70% medicinski alkohol) i ostaviti 1-2 dana.

Kako se koristi:
Pobrinite se da svake noći otresem preparata i potrebno je da uronite jedan komad je oduzet gaze u to. Stavite gazu natopljenu u ovu mešavinu na petu (žuljevi, stopalo), wrap nogu sa najlon vrećicu i staviti na čarape. Potrebno je da ostavite preko noći. U jutarnjim satima, kada se probudite, morate oprati stopala sa toplom vodom, obrišite ga i primijeniti neke hranjiva krema ili glicerin.

Samo nakon 10 tretmana ćete biti zadivljeni rezultatima. Pete će postati jasno i bez traga od grube kože ili tvrdih naslaga. Takođe treba da znate da možete očistiti svoj štikle s petom četkom ili peta kamen, a zatim nanesite kremu. Takođe treba da znate da možete koristiti ovu mješavinu za liječenje bolnih područja na proširene vene (varikoziteti), kao i. Samo je potrebno za masažu bolnih područja ovog preparata i bol će odmah nestati. Možete koristiti ovu tinkturu za liječenje osteochondritis kao dobro. Masirajte bolno mjesto i bol će nestati odmah.
Smjesa za uklanjanje debele i grube kože s nogu

Mix 5-6 slomiti aspirina i malo limunovog soka, dok se ne dobije gusta pasta. Zatim, trebate trljati paste na nogama, umotati ga sa najlon, i stavio topli peškir preko njega ili stavite čarape na. Sačekajte 10 minuta, uklonite sve i oprati noge spužvom ili plavac – da biste uklonili mrtve stanice kože. Hvala za čitanje i ne zaboravite da dijele ovaj članak sa svojim prijateljima i obitelji.

izvor:narodnamedicina.info

0 komentari:

Objavi komentar