subota, 9. travnja 2016.

Narodni čaj koji liječi neplodnost!

Caj-biljka-Maca-beba








Kad je NEPLODNOST u pitanju, žene su spremne na sve! Ako treba, kljukaće se i kojekakvim hormonima, podvrgavati komplikovanim medicinskim tretmanima, samo da bi ostale u drugom stanju i dobile dijete.



Ipak, ako prije nego što potražite tuđu pomoć, želite prvo sami da probate, trebalo bi da znate da postoji mnogo slučajeva koji potvrđuju djelotvornost biljke u narodu poznate po imenu “macina trava” ili “očajnica”, koja, kako kažu, uspostavlja hormonsku ravnotežu i na taj način dovodi do tako željene trudnoće.

Pogledajte dva recepta koji su pomogli mnogima:

Prva varijanta – čaj se spravlja tako što se jedna kafena kašika osušene biljke prelije sa dva decilitra vrele vode i ostavi da odstoji pet minuta. Zatim se procjedi i pije više puta tokom dana. Čaj se pije najmanje tri mjeseca, s prekidima u toku menstruacije. Po začeću treba prestati s konzumiranjem. Da bi se ublažio opor ukus, može se zasladiti medom, ali djelotvorniji je bez zaslađivanja.

Druga varijanta – u dva i pol decilitra hladne vode potopi se supena kašika macine trave i stavi da proključa. Kada provri, skloni se sa šporeta, poklopi i ostavi da odstoji sat vremena. Nakon toga se procjedi i pije, u tri do četiri doze.

Čaj mora da se pije redovno, najmanje mjesec dana, mada se očekivani rezultat ispoljava tek nakon dva do tri mjeseca. Poslije tri mjeseca treba napraviti četvoronedeljnu pauzu, jer kod nekih osoba pretjerana upotreba ovog napitka može dovesti do pojave povišenog krvnog pritiska.



Macina trava (Marrubium vulgare), poznata i kao očajnica, veoma je cjenjena u narodnoj medicini i vjekovima se uspješno koristi za održavanje retroproduktivnog zdravlja žene.TAMABEPA004

Ova biljka, naravno, ne može da riješi probleme ukoliko u osnovi postoji neko oboljenje, ali je u stanju, tvrde dobro upućeni, da normalizuje lučenje polnih hormona i na taj način stabilizuje funkcionisanje reproduktivnih organa.

Samim tim, dovodi u red menstrualne cikluse i zdravlje jajnika, pa tako omogućava plodnost i začeće. Osim toga, pomaže u uklanjanju gotovo svih ženskih tegoba, poput infekcija, bakterijskih upala, grčeva mišića materice i drugih sličnih problema. Istovremeno, djeluje umirujuće na psihu žene. Koristi se u obliku čaja, ali da bi se dostigao željeni cilj, neophodna je upornost u primeni terapije.

Izvor: devetmeseci.net

0 komentari:

Objavi komentar