srijeda, 6. travnja 2016.

5 sigurnih znakova koji znače da vam bubrezi slabo rade i NE SMIJETE IH IGNORISATI

Screenshot_6









Tijelo čovjeka je sustav koji funkcionira samo ako svi organi rade savršeno. Ako neki organ tijela ne funkcionira ispravno, postoje određeni zdravstveni probleme.

U ovom članku možete pročitati o simptomima i znakovima koji ukazuju na oštećenje bubrega. Bubrezi su vitalni organi koji su odgovorni za eliminaciju otpada. Stoga, ako bubrezi ne funkcionišu savršeno, toksini idu da se akumuliraju u tijelu.


Ovdje su simptomi:

Bol donjeg dijela leđa

Jedan od najčešćih znakova oštećen i nezdrave bubrega manji bol u leđima. Ova bol se manifestira na jednoj strani na početku, ali nakon nekog vremena, to se može osjetiti na obje strane. To je rani znak oštećenja bubrega, a ne treba zanemariti.

 
mokrenje

Određene promjene u mokraći uzorak kao nepoznat ili ako ima čudan miris, tamnija je  smanjena  učestalost  odlaska na malu nuždu može biti znak oštećenja bubrega. Nadalje, ako se osjećate bol tijekom mokrenja ili ako je mokraća postaje pjenasta  morate vidjeti liječnika odmah. Još jedan znak upozorenja je krv u mokraći. Varijacije u mokraćnih uzorcima su znak da su u  pitanju bubrezi u cjelini.


Otekline u više dijelova tijela

Glavna funkcija bubrega “je eliminirati dodatnu tekućinu i otpada iz tijela. Ako bubrezi ne rade ispravno i ne eliminirati otpad iz tijela učinkovito, to bi moglo dovesti do oticanja ili edema.

Te tekućine mogu izgraditi u lice, noge, zglobove, ruke i noge. U teškim slučajevima, edem može se razviti u plućima i srcu.

problemi s kožom

Akumulacija otpada u krvi može dovesti do isušenja, teškog svrbeža i osipa, ako bubrezi ne eliminiraju otpad iz krvi.

Ovo pitanje treba uzeti ozbiljno, jer je rani pokazatelj oštećenja bubrega. Možete koristiti razne prirodne sastojke, OTC, recept i tematske tretmane za probleme kože, ali to ne riješi osnovni problem.

neuspjeh kisika

Jedna od funkcija najvažnijih bubrega “je za proizvodnju eritropoetina. To je presudno za proizvodnju crvenih krvnih stanica koje nose kisik. Nedostatak crvenih krvnih stanica može dovesti do nedostatka željeza ili anemije. Niska razina željeza može napraviti osoba osjeća hladnoću negdje toplo i to također može uzrokovati umor i kroničnu slabost.

Kisik je vrlo važno za ljudsko tijelo, a ako se  ispravno ne transportira, broj sustava pate od nje.

izvor:narodnamedicina.info

0 komentari:

Objavi komentar