nedjelja, 28. veljače 2016.

Prirodni lijek za proširene vene od dva sastojka

prosirene vene glavna

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme








Proširene vene – to je čest estetski problem koji može pogoditi muškarce i žene, a najviše žene. To je čest zdravstveni problem koji se može dogoditi svakome. Ova vrsta problema je zdravstvena koliko i estetska tako da može vam uzrokovati neke dodatne zdravstvene probleme. Mnoge žene radi proširenih vena često nose dugu odjeću. Ovaj zdravstveni problem se često nalazi na nogama i gležnjevima. Proširene vene može uzrokovati ostećenje kapilara, prekomjerna tijelesna težina, nedostatak fizičke aktivnosti, ozlijede, krvni ugrušak, trudnoća, dugo sjednje i stajanje.
prosirene vene glavna
Trebate znati da natečene, proširene vene nemogu dati dovoljno protoka krvi do srca. Ako se zdravstveno stanje sa proširenim venama pogorša onda to uzrokuje vensku trombozu. To je razlog što bi ovaj zdravstveni problem trebali liječiti na vrijeme. Jer ako čekate predugo možda nećete biti u mogučnosti da izlijećite proširene vene.
Prvo, trebate jesti zdravu hranu svaki dan, potrebna vam je fizička aktivnost da nebi ste dugo sjedili ili stajali cijelo vrijeme. I najvažnija stvar, probajte ovaj prirodan lijek za proširene vene. Biti će te iznenađenim rezultatima ovoga prirodnog pripravka za proširene vene.



Lijek za proširene vene – RECEPT
Sastojci:
1 čaša ovčjeg mlijeka
1 dječji sapun
Način pripreme:
Evo što trebate učiniti – prvo, morate samljeti dječiji sapun u mlijeko. Trebali bi ovaj lijek staviti u plastičnu posudu i ostaviti ga u hladnjak.
Način upotreben ovoga lijeka za proširene vene:
Ovaj prirodan lijek za proširene vene stavite na zahvaćena područija u obliku obloga. Ove obloge stavljate tri puta dnevno. Biti će te iznenađeni rezultatima.

izvor:zenstvena.com

0 komentari:

Objavi komentar