ponedjeljak, 22. veljače 2016.

Izliječite SINUSE za samo 5 dana, a upravo će vam toliko biti dovoljno da se riješite neugodnih glavobolja!

55ae239e-c5c0-4c36-b0b7-297f25bbfe5f-inhalacija-previewOrg

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme







Snusitis prati glavobolja ili pak napetost pri vrhu nosa, iznad obrva ili pak obraza, a mnogima kod takvih bolova ne pomažu klasični analgetici. Umjesto nedjelotvornoga trovanja takvim preparatima, pokušajte posegnuti za prirodnim rješenjem.




Izvrstan saveznik u borbi protiv sinusitisa je – hren. Naribajte ga, stavite u staklenku pa prelijte vinskim octom, a zatim dobro zatvorite. Smjesu držite deset dana na sobnoj temperaturi uz povremeno miješanje.



Nakon deset dana, nekoliko puta dnevno otvorite staklenku i duboko udišite miris hrena po pet minuta. Istu tekućinu noći nalijte na maramu i svežite preko čela ili stavite na potiljak. Terapija traje pet dana, a upravo će vam toliko biti dovoljno da se riješite neugodnih glavobolja.

Jedno od rješenja je i da naribate 50 grama hrena, ubacite ga u pet decilitra vode i prokuhate ga. Spomenutu mješavinu iskoristite za parenje (stavite glavu iznad posude, pokrijete se ručnikom i duboko udišite nekoliko minuta).

Izvor: novi.ba

0 komentari:

Objavi komentar