utorak, 23. veljače 2016.

Izliječite upalu grla i krajnika za samo 5 sati

upala grla za 6 sati glavna


VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme





Naši preci su imali veliko iskustvo u liječenju različitih bolesti i poznavali su korisne recepte u liječenju. Sve te recepte ljudi su prenosili s generacije u generaciju, jer, ono što je dobro i korisno – nikad se ne zaboravlja.
upala grla za 6 sati glavna
Narodni lijek koji je vrlo učinkovit recept za liječenje upale grla i krajnika i jamči brz oporavak, u lakšim slučajevima – za samo 6 sata!

Napitak za upalu grla i krajnika:
80 grama samljevenih sjemenki kima preliti sa 200 ml vode i kuhati 15 minuta. Dobiće gustu rastezljivu masu, koja sliči na talogu kave. Procijedite i dodajte 50 ml vode pa ponovo stavite da proključa. Skinite s vatre i dodajte 1 žlicu vinjaka ili konjaka.



Kako konzumirati napitak:
Pijte svakih 30 minuta po 1 žlicu.
Već poslije 2 sata grlobolja će polako nestajati, ai lakše ćete gutati. Nakon 4 sata možete završiti tretman. Možete piti i duže, u težim slučajevima. Ovaj napitak preporučuje se svima koji su više podložni prehladama, često imaju upaljeno grlo i krajnike.
Izvor:atma

0 komentari:

Objavi komentar