petak, 26. veljače 2016.

Čaj od lanenih sjemenki za mršavljenje

najboljicajzamrsavljenje

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme







Obiluje važnim mineralima poput željeza, kalcija, natrija i fosfora, kao i nezasićenih organskih kiselina, linolne kiseline i velikog broja proteina i enzima, laneno sjeme je jedan sastojak uvijek trebali imati na jelovniku. Laneno sjeme je idealno za uklanjanje masti i toksina iz tijela, poboljšava metabolizam, smanjuje razinu šećera u krvi i regulira apetit.
najboljicajzamrsavljenje

Čaj od lanenih sjemenki za mršavljenje
Ako želite dobiti savršeni oblik tijela, čaj od lanenih sjemenki je vaš najpouzdaniji saveznik. To će potaknuti proces razgradnje masnoća, a vaše tijelo će oskrbiti sa važnim mineralima što je jako važno kod zdravoga mršavljenja.
Sastojci:
1-2 žilice usitnjenog lanenog sjemena
250ml vode
Način pripreme:
Dodajte laneno sjeme u šalicu hladne vode. Neka stoji nekoliko sati uz povremeno miješanje.
Nakon toga kuhajte smjesu za 5 minuta, a zatim procijediti.
Ako želite poboljšati okus, dodati neke biljke. Na primjer, dodajte pola žličice metvice, dunje ili kamilice.
Za optimalne rezultate gubitka kilograma, piti 2-3 šalice ovog čaja dnevno, jednu na prazan želudac prva stvar ujutro, a pola sata prije svakog obroka.
Redovno konzumiranje čaja od lanenih sjemnki će vašu kožu učiniti glatkom i zdravom. Najbolje od svega, vaša koža neće visiti kada počnete da gubite kilograme.



Druge primjene lanenog sjemena za liječenje:
Konzumirajte mješavinu 1 žlica. mljeveno lanenog sjemena i vodu ili voćni sok da se eliminiraju kamenja iz bubrega i mokraćnog mjehura
Za liječenje raznih upala, čireva, zaraženih i bolnih grudi, čireve i upale pluća napraviti voćni premaz miješanjem žlica lanenog, nekoliko kapi lanenog ulja i tople vode i nanesite na zahvaćena područja. Pokrijte s pamučnom krpom i mijenjati 2-3 puta dnevno.
Uzmi 1 žlica. laneno ulje dnevno ako imate problema sa hemoroide, teškim iskašljavanjem i ubodima insekata. Također je koristan za liječenje tuberkoloze.
Da biste ubrzali proces ozdravljenja od opeklina i rana, premazati malo lanenog ulje na bolno područje.

izvor:zenstvena.com

0 komentari:

Objavi komentar