ponedjeljak, 29. veljače 2016.

Možete napraviti prirodan osvježivač prostora

osvjezivac prostora prirodni

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme








Uskoro nam službeno stiže proljeće, iako zima i nije bila prava zima … Nikad nije prerano za malo proljetnog čišćenja, za organiziranje i spremanje kuće za toplije dane. Sastavili smo neke jednostavne načine za vas da isprobate napraviti osvježivače i da vaš dom miriše kao proljeće!
osvjezivac prostora prirodni

1. Limun i ružmarin mix
Za suptilan nagovještaj proljeća s toplim mirisima, pokušajte pomiješate svježe sastojke. Izrežite limun na kriške, dodajte malo svježeg ružmarina i nekoliko kapi esencijalnog ulja lavande u mix. Kuhajte ih na štednjaku, a divan miris će se širiti vašom kućom.

2. Eterično ulje kao osvježivač zraka
Ovaj recept zahtijeva malo više vremena, ali vrijedi se potruditi! Uzmite svoje omiljeno, proljetno eterično ulje, a zatim ga dodajte u šalicu kipuće vode i dodajte želatinu. Sipajte ga u posudu po vašem izboru i imate samo svoj luksuzni osvježivač za bilo koju sobu u kući!

3. Limun sprej
Ko ne voli posteljina miriše svježe i čisto, čak i nakon nekoliko mjeseci stoji u ormaru i čeka da dođe na red da se koristi? Uz ovaj sprej, vaši proljetni stolnjaci i posteljine spremni su za uporabu! Uzmite bočicu s prskalicom, svježu koru limuna i sipajte malo vodke. To je miks bez kemije u koji možete dodati bilo koji drugi citrus, recimo limetu?



4. Tropski potpuri
Neka vaš dom miriše na proljeće u svakom trenutku! Kuhajte vodu, dodajte sok od ananasa i malo kokosovog ekstrakta i štapić cimeta! To je savršen miris za rođendane, ručkove ili samo da bi vaš dom za vas mirisao dobro!

5. Mirisni difuzor
Svi smo viđali ovakve osvježivače u trgovinama, i njihova cijena nije uošte mala. A vrlo jdenostavno ih možete napraviti sami sa svojim omiljenim mirisom. Odaberite bočicu ili malu vazu, bambus štapiće za ražnjiće, napunite bočicubebi uljem i dodajte ili eterična ulja ili malo svog omiljenog parfema!

6. Tegla s citrusima
Iako možete koristiti citruse koje želite, limeta je odličan izbor, osvježavajućeg i nježnog mirisa. Da biste napravili ovaj prirodni osvježivač zraka, potrebna vam je kora limete, svježa nana i ekstrakt vanilije. Dodajte im malo vode i eto, vaš prostor je sada iznenađujuće svjež!

izvor:zenstvena.com

0 komentari:

Objavi komentar