četvrtak, 25. veljače 2016.

Najbolji prirodni lijek za sinuse

upala sinusa lijek

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme







Upala sinusa u pratnji začepljen nos, teško disanje i glavobolje mogu biti vrlo čest, osobito u nadolazećim zimskim danima.

Ako mislite da ste pokušali sve što ste mogli, i ništa pomoglo do sada, preporučujemo da isprobate ovaj domaću smjesu i najbolje o tome je da ne treba puno vremena ili novca.

Potrebni sastojci:
1 mala šalica meda
1 mala šalica soka od limuna
5 do 7 rotkvica
1 mala glavica luka (ljubičasta)
6 češnja češnjaka



Način pripreme:
Operite povrće,oguliti luk i češnjak. Izrežite povrće na četvrtine i koristiti mikser da dobijete lijep i glatku smjesu. Dodajte sve sastojke i miješajte ponovno. Stavite smjesu u posudu i čuvajte ga u frižideru.

Način koristenja:
Odrasli trebaju uzeti oko 2 žlice na dan, ili više ako je potrebno. Preporučena maksimalna doza za djecu je 1 žlica dnevno. Prva reakcija ovog prirodnog sredstva za lijećenje upale sinusa biti će primjećena u 24 sata.

izvor:zenstvena.com

0 komentari:

Objavi komentar