nedjelja, 28. veljače 2016.

IZLUĐUJU VAS BUBULJICE NA LEĐIMA? Evo kako ih spriječiti prirodno

bubuljice

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme






Žene se često bore sa tim ali ni muškarci nisu izuzetak.



Sada vam otkrivamo kako da ih se konačno riješite. Poštujte naredne savjete i vaša leđa će postati jedan od zavodljivih aduta.

Akne na leđima se pojavljuju usljed korišćenja proizvoda koji zatvaraju pore.

Mlijeko za tijelo, ulje za masažu kao i većina krema za sunčanje mogu prouzrokovati bubuljice na leđima. Kao rješenje uzmite kreme koje nisu masne, već se brzo suše. Takođe, ljeti umjesto kreme za tijelo, koristite losione jer oni sadrže manje ulja.



Odjeća vam iritira kožu

Akcenat se stavlja na odjeću u kojoj vežbate. Ako je riječ o vještačkim materijalima poput sintetike, bubuljice su neminovne jer sintetika sprečava normalnu regulaciju topline tijela. Birajte ipak pamučne majice.

Genetska predispozicija

Nemojte se pitati odakle vam bubuljice na leđima, ako su vaši roditelji ili neko starije koljeno imali problema sa istim. Kupite gel za tuširanje na bazi benzil peroksida i akne vas neće mučiti. Sredstva koja se ispiraju manje iritiraju kožu, od onih koji ostaju na njoj .

Promjenite ishranu

Pošto su vam bezbroj puta rekli da nezdrava i masna hrana nije doba za vaše zdravlje, u ovoj situaciji ponovićemo to opet. Ako jedete previše slatkiša to se vrlo često odražava i na (ne)čistinu vaše kože.

Izvor: novi.ba

0 komentari:

Objavi komentar