ponedjeljak, 22. veljače 2016.

ČAJ ZA IZBACIVANJE VIŠKA VODE IZ TIJELA

ajj

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme







Pošto uklanja višak vode iz tela, preporučuje se tokom PMS-a i tretmanima čišćenja tela.




Breza (Betula pendula) je nežno i elegantno, možda najpoznatije stablo u gradskim drvoredima i parkovima.

U Nemačkoj predstavlja drvo života oko kojeg su plesali zaljubljeni, a Velšani su je smatrali drvom ljubavi ispod kojeg se još i danas sastaju ljubavnici.



Smatra se jednim od najboljih diuretika jer ima vrlo blago delovanje i ne nadražuje bubrege. Pomaže kod lečenja upalnih procesa mokraćnog sistema, te problema sa bubrezima.

Uklanja višak vode iz tela pa se konzumacija ovog čaja preporučuje za vreme PMS-a (pet do sedam dana pre menstruacije). Takođe, on pospešuje i izbacivanje štetnih materija iz organizma i pomaže pri uklanjanju celulita.

Priprema:

Kašičicu lista breze prelijte sa 2,5 dl ključale vode, poklopite i pustite da odstoji 15 minuta. Procedite i pijte tri puta na dan.

Izvor: kucnilekar.com

0 komentari:

Objavi komentar