četvrtak, 10. prosinca 2015.

Kada osjetite neku upalu ili infekciju umjesto u ljekarnu svratite do svoje kuhinje. -

pasta











Kada osjetite neku upalu ili infekciju umjesto u ljekarnu svratite do svoje kuhinje.

Uzimanje antibiotike nije uvijek najbolje rješenje za sve oblike bolesti i infekcija. Oni osim što se bore protiv različitih loših bakterija uništavaju i one dobre koje su glavni sastavak svakog tijela. Dobre bakterije pomažu u stvaranju jakog imunološkog sustava, a čestom uporabom antibiotika on se slabi i tako se postaje izloženiji sve većim upalama. Također se tijelo može naviknuti na određeni tip antibiotika tako da on više ne djeluje na isti način i poseže se za sve jačim i ozbiljnijim oblicima.

 
Idući put kada osjetite neku upalu ili infekciju umjesto u ljekarnu svratite do svoje kuhinje. Poznato je da mnoge blagodati iz prirode mogu djelovati protuupalno i umirujuće. Prirodni antibiotik možete i sami napraviti bez puno muke i to od svega dva sastojka.

Sve što vam je potrebno su jedna žlica kurkume te sto grama organskog meda. Upravo su ovi sastojci poznati po svojim ljekovitim svojstvima te će uništiti samo one štetne bakterije i očistiti organizam.

Oba sastojka stavite u čistu teglu i dobro promiješajte da se kurkuma ravnomjerno rasporedi.


  Preporuka je da se ova mješavina uzme odmah kod prvih znakova upale ili infekcije i to prvi dan pola žličice svakih sat vremena, drugi dan žličicu svaka dva sata, a treći dan je dovoljno uzeti lijek tri puta dnevno. - See more at: http://narodnamediciina.blogspot.ba/2015/12/kada-osjetite-neku-upalu-ili-infekciju.html#sthash.MYaEe9oK.dpuf

0 komentari:

Objavi komentar