utorak, 29. prosinca 2015.

NAJBOLJI LIJEK ZA BAKTERIJU U ŽELUCU ALI I ZA HEMOROIDE I CRIJEVNA OBOLJENJA!



VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme.







Smokve u maslinovom ulju su najbolji lijek za bakterije u želudcu. U staklenku stavite suhe smokve a zatim ih prelijete pravim domaćim nerafiniranim maslinovim uljem. Smokve možete izrezati na 4 djela da bolje puste ljekovite sastojke u maslinovo ulje.

Ovako pomiješana smjesa treba da stoji barem 40 dana, nakon čega je možete koristiti. Uzima se svako jutro na tašte po jedna smokva.



Poželjno bi bilo uzeti i po malu kašiku maslinovog ulja u kojem stoje smokve.

Da bi izlječenje bilo što bolje i što efikasnije trebate svoju ishranu da uskladite sa liječenjem. Jedite kuhanu blagu hranu bez previše začina naročito ljutih i paprenih. Nemojte jesti kiselo. Izbjegavajte masna mesa naročito suhomesnate proizvode.

Hranu pripremajte na maslinovom ulju koje je prirodno i nerafinirano. Što više jedite svježe hrane.

Iskustva govore da kombinacija smokava i maslinovog ulja liječi puno toga, kao na primjer neplodnost, hemoroide, sva crijevna oboljenja, zatvor, bronhitis, astmu i druge bolesti.
izvor:www.prirodni lijek.com

0 komentari:

Objavi komentar