srijeda, 23. prosinca 2015.

Urinarna infekcija može da se leči prirodnim antibiotikom

9b4b144c72e8bd39f9049bc0dc81dd7e

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme.









Lekovito bilje efikasno može da pomogne kad vas muče bolne urinarne infekcije, kad stalno osećate potrebu da mokrite, kad osećate bol u donjem delu stomaka i kad vam pritisak pravi problem dok hodate. Pomenute tegobe najčešće izaziva bakterija ešerihija coli.

Kako biste rešili pomenute probleme i kako bi urinarna infekcija bila izlečena bez upotrebe lekova, predlažemo vam provereni prirodni lek. Neki prirodni antibioticiodlično će vam pomoći u prevazilaženju problema.

Kako se priprema prirodni antibiotik

Antibakterijska i antivirusna dejstva dole navedenih sastojaka efikasno uništavaju najupornije bakterije ešerihije koli.

Potrebni sastojci:
250 g korena peršuna
250 g limuna sa korom
250 g meda
2 dcl maslinovog ulja

Priprema:
Koren peršuna i limun sa korom treba sitno iseckati, a zatim sve sastojke, uključujućimed i maslinovo ulje, sjedniti u blenderu.
Kašastu masu koju treba čuvati u frižideru. Ujutro, pre doručka i kafe, pojesti jednu kafenu kašičicu. Kad pojete sadržaj teglice, trebalo bi da je bakterija nestala iz vašeg urinarnog trakta.

Med za ovaj recept nabavite kod proverenog pčelara. Limun pre upotrebe držite u hladnoj vodi pomešanoj sa sodom bikarboom sat vremena – na taj način će se uništiti pesticidi koji su naneti prskanjem limuna dok je još bio na stablu.

izvor:www.zdravlje iz prirode.com

0 komentari:

Objavi komentar