nedjelja, 20. prosinca 2015.

Imate masnu kožu? Ovo su tri razloga zbog kojih biste na tome trebali biti zahvalni

masna kosa


VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme.

Osobe sa suhom kožom imaju vidljivije bore na licu. Masna koža te male linije oko usana i očiju lakše zakamuflira.
masna kosa


Masna koža podložnija je izbijanju prištića i mitesera, ali nije sve tako crno.Ovo su tri razloga zašto ste baš zbog toga pravi sretnici.

1. Sporije starenje kože

Osobe sa suhom kožom imaju vidljivije bore na licu. Masna koža te male linije oko usana i očiju lakše zakamuflira.2. Sjaj

Masna koža ima svoj prirodni sjaj. I dok neki ne vole taj sjajni izgled na svom licu, mnogi kupuju posebne kozmetičke preparate kako bi njihova T- zona zasjala.

3. Prirodna ulja

Masna koža ima veću količinu prirodnih ulja koja je održavaju zdravom i mekom. Ne morate kupovati skupocjene dnevne i noćne masne kreme kako bi koža vašeg lica bila meka, piše Večernji.
izvor:www.saznaj.prvi.net

0 komentari:

Objavi komentar