srijeda, 30. prosinca 2015.

Ako ste pušač ovo je posebno za vas! Pročistite pluća za tri danaVAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme.
Detoksikacijski režim s pomoću kojeg možete pročistiti svoja pluća sastoji se od ispijanja tekućina kroz tri dana.

Pušači posebno, ali i mnogi koji to nisu imaju problema s plućima. Detoksikacijski režim s pomoću kojeg možete pročistiti svoja pluća sastoji se od ispijanja tekućina kroz tri dana.Prvog dana režima potrebno je popiti šalicu biljnog čaja prije spavanja. Na taj način eliminirate toksine iz crijeva i spriječavate zatvor.

Drugog dana prije doručka popijte čašu vode s limunom. Iscijedite dva limuna i pomiješajte sok s 300 ml vode. Limun je bogat antioksidansima koji jačaju dišni sustav.

U razdoblju između doručka i ručka popijte 300 ml soka od mrkve. To će umanjiti kiselost u krvi, što je neophodno za trodnevni režim čišćenja pluća.
izvor:www.prirodni-lijek.com

0 komentari:

Objavi komentar