subota, 19. prosinca 2015.

ČUDO IZ DREVNE SPARTE: Narodni lijek koji liječi apsolutno sve bolesti

djordje

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme.





Posebno je koristan kod problema s lošom cirkulacijom i krvnom slikom, kod glavobolja i vrtoglavica, kod ostalih različitih tegoba glave.



Ovaj čarobni recept, koji potječe još iz antičkih vremena, radi se od bobica borovnice i smreke utopljene u vino i rakiju, odnosno riječ je o vrsti vina od borovnice koje se kao lijek upotrebljava za sve vrste bolesti, a posebno je koristan kod problema s lošom cirkulacijom i krvnom slikom, kod glavobolja i vrtoglavica, kod ostalih različitih tegoba glave.

Vino od borovnica svakako biste trebali isprobati ako imate problema sa slabim srcem i krvnim žilama. Za istu se namjenu upotrebljavao napitak od borovnica spominjan i u zapisima pronađenim u Londonu koji datiraju još iz 1696. godine.

Lista svih blagodati ovoga lijeka ne završava popisom koji smo vam naveli. Ovo vino trebali biste probati ako vas muče kronična i akutna oboljenja želudca i crijeva, a služi i u borbi protiv probavnih smetnji i upala debelog crijeva. Napitak uspješno regulira probavnu floru te uništava i regulira razmnožavanje štetnih bakterija i glista. Lijek pomaže i kod nedostatka apetita i slabosti izazvane nekom bolesti, operacijom ili padom imunološkog sustava.



Za pripremu vina od borovnica potrebno vam je:

– 1/2 kilograma svježih borovnica (kao zamjenu možete upotrijebiti smrznute bobice)
– 1/2 kilograma bobica smreke
– 1 litra dobrog crnog vina
– pola litre jake domaće rakije
– 3 žlice meda, 3 žlice šećera

Borovnice i smreku operite i stavite u veliku staklenku. Ulijte vino i ostavite da odstoji u hladnjaku 48 sati. Nakon toga u smjesu dodajte rakiju, med i šećer. Sve dobro promiješajte i ostavite da odstoji sedam dana.

Lijek se koristi tako da se uzimaju četiri jušne žlice svakoga jutra i večeri. Vino se koristi tri dana ujutro i uvečer nakon čega se pauzira dva dana. Ako vino popijete, po potrebi možete napraviti novu dozu i nastaviti koristiti ovaj lijek sve dok vaše tegobe ne prestanu.

Izvor: dnevno

0 komentari:

Objavi komentar