četvrtak, 3. ožujka 2016.

Žene ocijenile: Ovo je domaća mast koja uklanja celulit nakon samo 7 dana korištenja!

Žene ocijenile: Ovo je domaća mast koja uklanja celulit nakon samo 7 dana korištenja!

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme






Pripremiti domaću kremu protiv celulita uopšte nije teško. I što je bitno, takva krema je mnogo efikasnija od kupovnih preparata. Domaća krema protiv celulita, pripremljena po ovom receptu, pokazaće prve rezultate već posle 7 dana upotrebe, piše uspesnazena.com.

Ovakva krema, idealno sredstvo u borbi sa “narandžinom korom”, takođe je efikasna i u borbi protiv strija.

Domaća krema protiv celulita

Sastojci:

bilo koja dječja krema – 100 ml
5-6 tableta mumijo
20 kapi eteričnog ulja narandže
eterično ulje cimeta 3-5 kapi
Za pripremu domaće anticelulitne kreme najpogodnija je dječja krema, jer ne sadrži nikakve štetne dodatke.

Ima idealan sastav masnoće i vlage.

Tablete mumijo veoma se često koriste ne samo u borbi sa celulitom, već i kod strija. Mumijo zateže kožu, povećava njenu elastičnost, čineći je mekom i svilenkastom.



U borbi protiv celulita veoma su efikasna i eterična citrusova ulja. Može se reći da je to prava namjena ovih ulja. Sami možete odabrati koje ćete ulje koristiti: ulje narandži, limuna ili lajma. Citrusova ulja zatežu i hrane kožu korisnim materijama.

Ulje cimeta, ne samo da posjeduje prijatnu aromu, već je i veoma djelotvorno u borbi sa narandžinom korom. U kombinaciji sa citrusovim uljima daje odlične rezultate.

Priprema kreme je veoma jednostavna:

U teglicu (ne manju od 150 ml) staviti 100 gr dječje kreme. Zatim dodati 5-6 u prah isitnjene tablete mumijo i promješati. Tablete mumijo držite u frižideru, lakše se istisnu i isitne. Dodati 20 kapi narandžinog (ili drugog citrusovog ulja) i ne više od 5 kapi ulja cimeta.

Sve sastojke temeljno promješajte, poklopite i ostavite da odstoji 8-10 sati. Poslije toga, promješajte ponovo. Vaša domaća anticelulitna krema je spremna za upotrebu. Ne zaboravite zatvoriti teglicu poslije svake upotrebe kreme.

Za postizanje najboljeg rezultata potrebno je kremu utrljati svakodnevno u problematične dijelove tijela, snažnim pokretima. Prve rezultate očekujte već posle 7 dana.

Rok upotrebe takve kreme – 3 nedelje. Poslije napravite drugu mjeru.

Poslije nanošenja kreme sačekajte da je koža upije, potom obucite pidžamu ili spavaćicu (ako nanosite kremu prije spavanja). Mogu ostati tamne fleke od mumijo tableta (a i ne mora, kod mene ne ostaju), ali se lako operu.

Izvor: uspesnazena.com

0 komentari:

Objavi komentar