utorak, 22. ožujka 2016.

TEČNA DIJETA: Pet pića od kojih se mršavi i do nekoliko cm u struku!

TEČNA DIJETA: Pet pića od kojih se mršavi i  do nekoliko cm u struku!








Kako biste skinuli višak kilograma pred leto, ne treba da se izgladnjujete već samo da počnete da ispijate neke od sledećih magičnih napitaka

Mršavljenje pred leto je noćna mora mnogih žena. Tokom zime dame se manje kreću, zaboravljaju na vežbanje, osvrću se hrani i leškarenju, što u velikoj meri utiče na liniju. Ipak, alarm za uzbunu se pali čim krene prvi dan proleća, jer je tada svakoj dami jasno da uskoro sledi bacanje džempera i pantalona u ormar i vađenje kratkih suknjica, uskih majičica i još tesnijih šorčića.

A kako biste doterali svoju liniju do perfekcije, ne morate da lijete znoj u teretani ili se izgladnjujete. Dovoljno će biti da jedete normalno, da se što više krećete i da uz sve to ispijate što veće količine sledećih napitaka, jer oni imaju moć da tope vaše kilograme.

 
Zeleni čaj



Zeleni čaj ima mnoge prednosti, a brzo gubljenje težine je jedna od njih. Jedna šolja ovog moćnog napitka dnevno učiniće da vaš organizam dobije količinu antioksidanata koji čiste organizam i tope višak masti. Osim toga, dobar je i za opuštanje.

Ceđeni sokovi



Odličan su izbor ukoliko svoj organizam želite da očistite od toksina, a samim time se i rešite viška kilograma. Ceđene sokove možete da pravite od voća ili od kombinacije voća i povrća, a među najbolje namirnice spadaju agrumi, kao i namirnice bogate vlaknima poput šargarepe i jabuke.


 


Sokovi od povrća



Kelj, kupus, brokoli ili karfiol su namirnice koje blagotvorno deluju na vašu liniju. Bogate fitonutrijentima, smanjuju telesnu masu i uravnotežuju nivo hormona.

Sok od kruške

Foto-ilustracija: Profimedia

Lako ga je pripremiti, a vrlo je bogat vitaminima i mineralima. Sadrži velike količine vitamina C, a osim toga što pomaže da izgubite kilograme, ujedno i povećava nivo telesne energije. Isti efekat na telo ima i sok od borovnice.

Crna kafa



Kada se pije u umerenim količinama, crna kafa ima višestruku korist. Sadrži antioksidanse koji smanjuju rizik od kancera, dijabetesa i srčanih oboljenja, a povrh svega toga kafa nije kalorična, što ujedno i održava, odnosno smanjuje vašu telesnu masu.

(Telegraf.rs/que.es)

0 komentari:

Objavi komentar