četvrtak, 3. ožujka 2016.

Vitaminski napitci za čišćenje krvi

cvekla sok nova


VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme






Dosta vam je kroničnog umora, slabokrvnosti, nadutosti, problema sa cirkulacijom? Isprobajte ova tri jednostavna recepta koji pomažu čišćenju krvi i oslobađaju vas navedenih tegoba.
cvekla sok nova
Koristite svježe namirnice i pripazite da su organskog porijekla. Bilo bi najbolje da su iz vašeg vrta. Ali, ako nemate mogućnost da uzgajate svoje voće i povrće, a organsko vam je preskupo, onda birajte proizvode od provjerenih voćara i poljoprivrednika.

1. Svježi sok od cvekle, batata i mrkve
Sastojci: 1 cvekla ,1 batat ,10 mrkvi

U blenderu izmiješajte sve namirnice. Stavite prvo cveklu, batat, a zatim mrkve. Ovaj napitak djelotvorno čisti krv i jetru od toksina. Cikla pomaže da se uveća razinu željeza u krvi. Mrkva je bogata vitaminom A i ima diuretička svojstva koja pomažu izlučivanju toksina i viška tekućine iz organizma.

Sok možete popiti kao doručak ili tijekom dana.

2. Sok od jabuke, cvekle, mrkve, celera i špinata
Sastojci: 1 jabuka ,1 cvekla,8 mrkvi,2 štapića celera 3 šalice špinata



Izmiješajte sve sastojke u blenderu i popijte prije doručka.

Ovaj snažni multivitaminski napitak čisti organizam, obiluje željezom, vlaknima i mineralima, a pozitivno djeluje i na probavni sustav.

3. Tinktura od češnjaka i crnog vina
Sastojci: 12 čenova češnjaka, ½ litre crnog vina (po mogućnosti domaćeg)

Češnjak očistite, isjeckajte na četvrtine i stavite u staklenku. Dodajte pola litre crnog vina i posudu dobro zatvorite. Držite je na sunčanom mjestu oko dva tjedna. Svaki dan je nekoliko puta protresite, kako bi se sastojci izmiješali. Nakon dva tjedna, procijedite sadržaj iz staklenke i stavite u staklenu bocu.

Uzimajte jednu žličicu tri puta dnevno, u razdoblju od mjesec dana. Ovaj ljekoviti napitak čisti krv, uklanjajući višak masnoće i soli iz organizma, te ubrzava metabolizam. Ovo je snažan napitak za čišćenje i jačanje krvi, pa ga primjenjujte s razmakom od 6 mjeseci između dva tretmana.
Izvor:Kurir

0 komentari:

Objavi komentar