srijeda, 23. ožujka 2016.

NE IGNORIŠITE ZNAKOVE KOJE VAM TIJELO ŠALJE!! OVA UPOZORENJA MOGU VAM SPASITI ŽIVOT!











Vaše tijelo je pametno i samo vam šalje upozorenja o zdravstvenim problemima koje možete imati. Nemojte ignorisati sljedećih 10 znakova koje vam šalje, mogu vam spasiti život!

Beonjača govori sve

Beonjača uvek mora biti bijela, bez obzira na sve. U slučaju da je crvena, trebalo bi da se zabrinete. Možete imati alergijsku reakciju, reakciju na stres ili neko virusno oboljenje.
Sijeda kosa prije 35te godine


Može ukazivati na dijabetes, godine i godine stresa i patnje, a može biti i do gena…
Previše mladeža

Neki od njih su 100% bezopasni, ali neki od mladeža mogu ukazivati na rak kože… Trebalo bi da ih provjeravate kako biste bili sigurni da su mladeži na vašem telu bezopasni.
Suve, ispucale usne

Može biti uzrokovano redovnim promenama temperature tela, ali u težim slučajevima može biti zbog nedostatka vitamina B, C ili cinka. Takođe, može biti neka vrsta neprijatne gljivične infekcije.
Otečen vrat

Obično se može sresti kod žena u 30tim godinama. Ovo može biti uzrokovano infekcijom ili bolom u grlu, ali isto tako, natečen vrat može biti uzrokovan promenama na štitnoj žlezdi, te mora biti provereno od strane vašeg lekara!
Crvenilo na dlanovima

Može biti alergijska reakcija, a u nekim težim slučajevima može ukazivati na probleme sa jetrom.
Gubitak obrva

Ako ste počeli da gubite obrve, to verovatno znači da imate problema sa funkcionisanjem štitne žlezde.
Hladna stopala

Jeste li čuli za “Rejneldsovu bolest”? Ni mi nismo do sada. “Rejneldsova bolest” je autoimuna bolest koja vezuje krvne sudove u stopalima, rukama, nosu i ušima, što ih čini veoma hladnim.
Crvena koža lica

Može biti uzrokovano promenama u temperaturi tela, ali u nekim slučajevima ukazuje na hormonske promene, uglavnom kod žena.
Promjene na noktima
Promene na noktima su odličan način da vidite generalno stanje vašeg tela. Kada su vaši nokti previše beli na ivicama, to je znak da vašem organizmu nedostaje kalcijum.

izvor:narodnamedicina.info

0 komentari:

Objavi komentar