subota, 26. ožujka 2016.

Ljekoviti recept za najmočniji antibiotik ikada, pomaže u liječenju infekcija i gljivica!

starilijek_702x391










Ovo je jako djelotvoran prirodni antibiotik. Dobro će vam doći ukoliko bolujete od neke infekcije ili ozbiljnije bolesti. Dovoljno je da pojedete po jednu žlicu pet do šest puta tijekom dana.

Ovaj ljekoviti recept navodno datira iz srednjovjekovne Europe, iz jednog samostana. S vremenom je postao neizostavan dio narodne medicine prema kojoj predstavlja sjajan prirodni antibiotik koji ubija gram-pozitivne i gram-negative bakterije.


Također, pripravak ima snažnu antivirusnu i antigljivičnu formulu, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe u svim dijelovima tijela, a uspješan je lijek protiv gljivice candide. Prema narodnim pričama, mnogima je pomogao u izlječenju raznih virusnih, parazitskih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, a tajna se krije u domaćim, prirodnim sastojcima.




Sastojci ovog lijeka su: 700 ml svježeg jabukova octa, četvrtina šalice usitnjenog češnjaka, četvrtina šalice usitnjenog luka, 2 svježe ljute paprike, četvrtina šalice naribanog đumbira, 2 žličice naribanog hrena i 2 žličice kurkume u ​​prahu ili 2 komada korijena kurkume.

Priprema lijeka: U većoj posudi pomiješajte sve sastojke osim octa pa ih prebacite u staklenku. Pazite da se dvije trećine staklenke sastoji od suhih sastojaka, a ostatak popunite jabučnim octom. Staklenku potom dobro zatvorite pa protresite da se sastojci i ocat prožmu.


Čuvajte pripravak na suhom i hladnom mjestu dva tjedna, nekoliko puta dnevno promućkajte staklenku pa nakon dva tjedna pripravak izgnječite i procijedite kroz gustu gazu. Nakon što to učinite, slobodno ga čuvajte na sobnoj temperaturi.

Doziranje i primjena lijeka: Pojedite jednu žlicu pripravka svaki dan kako biste pobijedili loše bakterije u tijelu i ojačali imunitet, a možete ga koristiti i kao dodatak jelima, poput priloga. Postupno pojačavajte količinu tako da najviše u danu upotrijebite jednu šalicu pripravka. Ako bolujete od neke infekcije ili ozbiljnije bolesti, možete pojesti po jednu žlicu pet do šest puta kroz dan.

izvor:narodnamedicina.info

0 komentari:

Objavi komentar