ponedjeljak, 21. ožujka 2016.

NAJBRŽI I NAJEFIKASNIJI NAČIN DA OBRIŠETE MRLJE I OŽILJKE SA KOŽE!

NAJBRŽI I NAJEFIKASNIJI NAČIN DA OBRIŠETE MRLJE I OŽILJKE SA KOŽE!








Oba spola svih uzrasta mogu biti pogođeni problemima kože, kao što su zajednička mrlje, pjege i ožiljci.

Iako ih neke žene prihvate i misle da izgledaju slatko, većina žena se ne sviđaju i žele da ih izbrišete za dobro. Ako spadate u drugu grupu, vi ste na pravom mjestu! Najbrži i najefikasniji način da Erase Mjesta, Mrlje, i ožiljaka od kože!

 
U spotova i mrlje su okrugle i ravne i njihova boja varira od svijetlo smeđe do tamno smeđe. Oni se mogu pojaviti u različite veličine i lice, a posebno područje oko nosa i obraza, najviše skloni razvoju ove mrlje. Prema Američkog udruženja Dermatolozi, pjege se obično uzrokovana oštećenja kože. Zbog toga, oni obično pojavljuju u ljeto, zbog povećanog izlaganja suncu. Međutim, oni mogu biti znak hormonskog disbalansa, kao i.

Međutim, bez obzira na razlog, većina žena se ne sviđaju i žele da ih se otarasi. Ako je to slučaj s vama, pročitajte na i saznajte više o mogućim rješenjima.

Najbrži i najefikasniji način da Obrišite Mjesta sa lica

Iako postoje neke prilično efikasan kozmetički tretmani dostupni, ne može svako da ih priuštiti. Dobra vijest je da postoje neke efikasne prirodne alternative, koje su i siguran za korištenje i jeftin u isto vrijeme. Zvuči neverovatno, zar ne?

 

 


Pomiješajte malo meda sa malo vode i zagrijati mešavine da se stvori glatka, homogena rješenje. Zatim nanesite mešavinu na mrlje pomoću vatom. Neka rade za par minuta i isperite toplom vodom nakon toga.

sok od limuna
Sok od limuna je vjerovatno najefikasniji prirodni lijek za pjege i to je poznato i koristi se kao takav. Kao što ima sposobnost da uveseljavaju kosu, može uljepšati kožu kao dobro.

Stisni malo svježeg soka od limuna i primijeniti ga na mjesta, lagano ih masirajući prstima za oko 10 minuta. Zatim, operite lice mlakom vodom i potapše osušite peškirom. Ovaj tretman treba dva puta ponoviti svakodnevno do tačke nestati za dobro.

Ne zaboravite da podijeliti sa svojim prijateljima i članovima porodice na Facebooku, kao što možete pomoći nekome u nevolji!

0 komentari:

Objavi komentar