četvrtak, 3. ožujka 2016.

AKO IMATE OVAKVE PETE, OVO JE 100% EFIKASNO I JEFTINO REŠENJE – RECEPT

z.jpg.png

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje problemeNe morate da plaćate skupe tretmane u salonima da biste imali lepe i glatke pete. Možete sami da sprovedete terapiju kod kuće uz minimalne troškove.

Usled toplog vremena i dugog boravka u obući, dolazi do sušenja kože, a zatim i do njenog pucanja.

Da bi rešili taj problem, ljudi obično idu u skupe salone, što im pored novca oduzima i puno vremena.

Međutim, postoji jedan 100% pouzdan, prirodan i jeftin način za rešavanje ovog problema.
Sastojci:

2 kašike sode bikarbone

4-5l tople vode

Sredstvo za vlaženje (napr. vlažna krema za lice ili ruke)Četka, plovućak ili meki sunđer

Etarsko ulje lavande (po želji)

Priprema:

Uzmite lavor s vodom i sipajte sodu bikarbonu u njega, ostavljajući da se u potpunosti rastvori. Postarajte se da voda ne bude ni vruća ni hladna. Možete dodati par kapi etarskog ulja lavande ili nekog drugog etarskog ulja.

Držite stopala u vodi 15 minuta a onda ostružite mrtve slojeve kože. Operite kožu vodom i namažite je sredstvom za vlaženje. Stavite čarape na noge kako bi se vlaga upila u kožu i nosite ih nekoliko sati.

Možete ponavljati ovaj tretman dvaput nedeljno, zavisno od toga do koje mere vam je koža oštećena, a leti je dovoljno da ga sprovodite dvaput mesečno. Ukoliko želite brže rezultate, potrebno je da napravite pastu od sode bikarbone i vode i da je primenjujete na koži pre struganja.

Uz ovaj fantastični recept više nikad nećete imati problema sa suvim i ispucalim petama.

Webtribune.rs

0 komentari:

Objavi komentar