srijeda, 2. ožujka 2016.

Đumbir kupka – oslobodite tijelo od toksina

djumbir kupka detoksikacija

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme





Đumbir se smatra jednim od najboljih detoksikacijski biljaka, često se preporuča u čišćenju organizma i detox dijeta. Ovaj koristan začin se koristi u medicinskim svrhama tisućama godina, zbog antioksidantnih i anti-upalnih svojstava.
djumbir kupka detoksikacija
Đumbir sadrži snažna detoksikacijska svojstva, koja su uglavnom zbog koncentracije gingerol i shoga. Te posjeduju protuupalno svojstva za probavni trakt.

Možete pomješati đumbir i gorku sol i tako napraviti jednostavan detoksikacijsku kupku za svoj organizam.

Detoksikacijska kupka uz ovaj recept:
Potrebni sastojci:
1/2 šalice tlo đumbir (možete koristiti svježe naribani đumbir ili đumbir u prahu)
Nekoliko kapi eteričnog ulja đumbira
1 žlica svježe mljeveni đumbir
1 šalica Epsom soli



Način pripreme:
Napunite kadu sa toplom vodom dodajte đumbir, eterično ulje od đumbira i gorku sol (epsom sol). U toj kupki provedite od 15 do 20 minuta.

Ako se nakon 3 do 4 sata i dalje znojite ponovite postupak. To značni da toksni izlaze iz tijela.

izvor:zenstvena.com

0 komentari:

Objavi komentar