četvrtak, 3. ožujka 2016.

Tri prirodna lijeka protiv opadanja kose

opadanje kose


VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme





Proljeće sa sobom donosi i promjene u organizmu zbog kojih nam kosa opada više nego obično. Umjesto panike i trčanja kod frizera po pomoć, napravite same u svojoj kuhinji sasvim prirodne preparate koji će vam pomoći spriječiti opadanje kose.
opadanje kose

Evo tri prijedloga za smjese protiv opadanja kose koje možete napravite sami:
Prirodni lijek protiv opadanja kose priprema se tako što jedno žumance izmutite dok ne postane pjenasto. Dodati žličicu ruma i jednu žličicu ricinusovog ulja. Kada se sve to sjedini stavite na kosu i masirajte teme. Kada kosu dobro izmasirati glavu prekrijte preškirom. Smjesu ostavite da stoji na glavi bar tri sata, a najbolje bi bilo da ostavite tako i preko noći.

Isprobajte neobičan recept za zdraviju kosu.
Nakon toga isperite najprije kosu žumanjkom, a onda i vodom u kojoj je iscijeđen limunov sok. Tretman ponavljajte jednom tjedno dok se kosa ne oporavi.



Drugi preparat za zdravu kosu je na bazi korijena koprive.
Operite 100 grama korijena koprive i stavite ga u litar rakije komovice ili u litar jakogalkohola od 70 posto i ostavite da tako stoji osam dana. Nakon toga sadržaj sipajte u čistu bocu i dodajte nekoliko kapi ricinusovog ulja i nešto malo kolonjske vode zbog mirisa. Ovim se svakodnevno masira korijen kose.

Na kraju, još jedan prirodan lijek za zdraviju kosu. Uzmite 100 grama koprive kuhajte 20 minuta u pola litre vode. Poklopite posudu i ostavite da odstoji oko osam sati. Nakon toga procijedite tekućinu iu nju dodajte 200 grama vinskog sirćeta.Ovim lijekom trljati glavu sveke večeri.

0 komentari:

Objavi komentar