ponedjeljak, 4. siječnja 2016.
RUSKI TRAVAR SAVJETUJE: NIPOŠTO NE BACAJTE KORU OVOG VOĆA:Ubija sve patogene bakterije i liječi rane!
VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme
Ne bacajte koru od nara. Osušite je i čuvajte u kućnoj apoteci. Nevjerovatno sredstvo koje će vam pomoći kod svih stomačnih infekcija i oslobodiće vas crijevnih poremećaja.
U decembru 1999. godine u ruskom listu “Ruski vjesnik” objavljen je članak “Zaboravljeni Hipokrat i liječenje biljkama” ruskog travara G. I. Glubokog, gdje je napisan recept patentiranog sredstva za izlječenje dizenterije, dijareje, kolere, upale sljepog crijeva (bez hirurške operacije!), salmoneloze – odvarom od suhi kora nara za 5 sati. Patentiranju lijeka (1996.g) prethodila je obavezna provjera u medicinskoj ustanovi i njegova sposobnost inhibiranja patogene bakterije “in vitro“.
Priprema odvara od suhe kore nara:
Odnos suhi kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrijanu toplu šolju ili čašu staviti 10-12 grama suhi kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode. Pokriti tacnicom. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Poslije toga može da se pije. Kore ne bacajte. Nakon toga, liječenje je počelo. A šolja sa odvarom treba da stoji pored bolesnika.
Priprema odvara od sušenih kora nara za sve navedene bolesti je ista. Dok je Primjena – za svaku bolest drugačija.
Za izlječenje od: dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (upale slijepog crijeva) odvar konzumirati na sljedeći način:
Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje odvara. Nemojte ga cijediti. Ponovo poklopite tacnicom. Ako poslije 10 minuta osjetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proljev i njegovo liječenje je završeno!
Možete slobodno izaći iz kuće, jer proljeva (ili zatvora) više neće biti. Ako poslije 10 minuta niste osjetili poboljšanje, znači kod Vas je, ili dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera.
Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popiti preostalu polovinu šolje odvara. Proces liječenja nastavlja se i u narednih 3 sata. A ozdravljenje nastaje nakon samo 5 sati od početka liječenja.!
Za izlječenje od: čira na želucu, čira na tankom crijevu, kolitisa (zapaljenja debelog crijeva), disbakterioza crijeva, konzumirati odvar suvih kora nara na sledeći način:
Nakon što odstoji 25-30 minuta, odvar početi piti. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) odvara od 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Početi piti ujutro na prazan stomak, nakon buđenja, a posljednju četvrtu dozu, prije spavanja.
Ne treba piti odvar svaki dan, već svaki drugi. 1,3,5,7 dan – piti, 2,4,6 dan – ne piti. To je dovoljno za kompletno izlječenje. Ako želite nastaviti sa tretmanom, zbog sigurnog izlječenja čira želuca, to možete učiniti poslije napravljene pauze od 7 dana poslije prvog tretmana liječenja.
Zapamtite: U procesu liječenja – odvar se ne cijedi. Za vrijeme liječenja – ne smijete konzumirati alkohol.
Suština liječenja sastoji se u tome, da se u cijelom gastrointestinalnom traktu stalno poništavaju sve patogene bakterije (zdrave ostaju), i njihovu lokaciju uspješno nastanjuju zdrave, i čovjeku neophodne.
O jedinstvenim svojstvima suhi kora nara znao je još Hipokrat prije 2.500 godina.
Uspješno je primjenjivao odvar za liječenje dizenterije. Pozitivna reakcija je nastajala nakon 5 sati. Pored toga, ovim odvarom je liječio ubojne i ubodne rane. Na ranu se stavljala čista pamučna tkanina umočena u ovaj odvar. Stalno se održavala vlažnom do isceljenja rane.
SAVJET PLUS: Ne bacajte koštice
Koštice nara nikako nemojte da bacate. Osušite ih i sameljite u blenderu, a prah sačuvajte u tegli. Dodajte kašičicu tog praha u jogurt i dobićete izuzetno zdrav obrok. Osim toga, prah možete dodavati jelima od mesa. To će malo zgusnuti jelo i omekšati meso.
izvor:www.zdravlje iz prirode.com
0 komentari:
Objavi komentar