utorak, 26. siječnja 2016.

Čarobni napitak koji preko noći otapa kilograme A UZ TO JE JAKO ZDRAV!

008

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme






jednostavnije i nikad učinkovitije!



Sok koji sagorijeva stotine kalorija dok vi sjedite i čitate knjigu? O da, to je itekako moguće ako se odvažite i iskoristite ljekovita svojstva cimeta i meda. Iako ste sa zasebnim učincima ovih namirnica dobro upoznati, malo je onih koji znaju da kombinacija ovih dvaju sastojaka ubrzava metabolizam i pomaže pri skidanju viška kilograma. Za pripremu odličnog pripravka potrebne su vam dvije velike žlice meda i jedna žlica cimeta te 250 ml vode.

Preporučene količine mogu se i mijenjati, ali važno je da uvijek koristite dvije mjere meda i jednu cimeta. Pripremite onoliko napitka koliko smatrate da vam je potrebno. Za početak prokuhajte vodu koju valja preliti preko cimeta te prekriti i sačekati da se prohladi. Med dodajte tek kada je napitak ohlađen i imajte na umu da se on nikada ne stavlja u vrelu vodu.



Polovicu napitka popijte prije spavanja, a drugu ujutro prije obroka. I to je sve! Imajte na umu da napitak djeluje samo na prazan želudac.

Izvor: dnevno.hr

0 komentari:

Objavi komentar