četvrtak, 21. siječnja 2016.

Najbolji čaj za vašu krvnu grupu

caj po krvnim grupama

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme







Čajevi su nešto što najviše pijemo ovih hladnih dana. Veliki izbor istih nas stavlja u nedoumicu koje da odaberemo, koji su dovoljno zdravi i koji su baša nama potrebni.
caj po krvnim grupama
Dopustite da vam krvna grupa kaže koje čajeve piti.

Krvna grupa 0
Osobe koje imaju krvnu grupu 0 su ‘mesni’ tipovi i trebale bi izbjegavati mlijeko, mahunarke i gluten. Iako se dobro nose sa stresom, muči ih želučana kiselina. Čajevi koji se preporučuju osobama s krvnom grupom 0 su na osnovi đumbira, ginsega, zelenog čaja Sencha i čaja Mateu, koji je poznata zamjena za kavu. Idealan izbor čajeva za njih je mješavina Sencha, ginsenga i đumbira, a umjesto kave čaj Mateu ili čisti japanski zeleni čaj Sencha.

Krvna grupa A
To su jako emotivne i analitičke osobe izrazito sklone stresu, zbog čega imaju trajno visoke vrijednosti kortizola, hormona stresa. Iako im kava ne smeta, potrebu za pretežno biljnom hranom, meditacijom i jogom upotpunit svakodnevnim ispijanjem odgovarajućeg čaja. Čajevi za ljude s krvnom grupom A su tajvanski zeleni čaj Gunpowder, čaj od čistog cvijeta jasmina, kombinacija srebrnog jasmina i zelenog čaja Ying Hao, te mješavina stolisnika, nevena i majčine dušice.



Krvna grupa B
Osobe krvne grupe B najčešće imaju spor metabolizam, sklone su autoimunim bolestima, debljanju, letargiji, kroničnom umoru i nemirnom snu. Imaju otporan metabolizam, ali slabu obranu od bakterija, u prvom redu Escherichie coli. Trebalo bi da piju vrhunski mladi zeleni čaj, organski zeleni ili crveni rooibos bez dodataka, honeybush, te imunomešavinu od bazge, Rooibos, kadulje i melise.

Krvna grupa AB
Pripadnici ove krvne grupe su intuitivni, nisu skloni stresu, ali imaju smanjen libido. Trebali bi se usredotočiti na posebne vrste zelenog čaja i srodnih pripravaka, mentu, božur, sandalovinu, te napitke od riže. Idealan izbor čajeva za njih je prirodni žuti čaj, mješavina vrhunskog zelenog čaja i mente ili sejak i pečeni riža. Za muškarce s krvnom grupom AB posebno se preporučuje mješavina koprive, mente, kataube i Rooibos.

izvor:zenstvena.com

0 komentari:

Objavi komentar