subota, 30. siječnja 2016.

NARODNI LIJEK PROTIV POLIPA U NOSU

adsih

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme






Ispiranje nosa slanom vodom

Najjednostavniji lek je ispiranje nosa. U čašu tople vode sipajte dve kafene kašičice morske soli, pa dobro izmešajte da se so sasvim rastvori i da ne ostanu kristalići. Ovim rastvorom ispirajte nos iznutra. Ovo radite tri puta dnevno, tokom tri meseca.

Ispiranje se vršite tako, da sipate ovaj slani rastvor ili ga ušmrknete u svaku nozdrvu pojedinačno, a da ga ispljunete kroz usta. Na ovaj način uspostavlja se normalna mikroflora sluzokoe nosa, što rezultuje smanjenjem polipa i njihovim nestankom.

Ispiranje slanom vodom sa dodatkom joda

U čašu tople vode sipajte dve kafene kašičice morske soli i dodajte samo tri kapi joda, pa dobro izmešajte da se so sasvim rastvori i da ne ostanu kristalići. Ovim rastvorom ispirajte nos iznutra. Ispiranje se vršite tako, da sipate ovaj slani rastvor ili ga ušmrknete u svaku nozdrvu pojedinačno, a da ga ispljunete kroz usta.



Ovo radite dva puta dnevno, tokom tri mjeseca.

Jedite hren sa medom protiv polipa

Narendajte hren da napunite malu teglicu (od 200 grama) i dodajte isto toliko meda. Sve dobro izmješajte. Uzimajte po jednu kašičicu ove smese ujutru i uveče, dok ne pojedete cijelu pripremljenu količinu smjese. Smjesu čuvajte u frižideru.

Fitoncidi hrena čiste organizam i efikasni su i protiv polipa.

Iglice od jele i hmelj protiv polipa u nosu

Prelijte 200 grama iglica od jele sa 200 grama ključale vode i ostavite da odstoji poklopljeno 30 minuta. Zatim dodajte jednu kašičicu sušenog hmelja i stavite na vatru da još jednom proključa, Procedite i popijte sve, u malim porcijama, u toku istog dana. Pripremajte i pijte ovaj čaj tri dana, pa pauzirajte 6 dana. Još dva puta ponovite kurs, tako da ukupno popijete 9 čaša ovog čaja.

Izvor: prirodna-medicina-recepti.com

0 komentari:

Objavi komentar