utorak, 26. siječnja 2016.

Otkrivena gljiva koja je SPAS ZA DIJABETIČARE!

7t

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme







Gljiva Coprinus comatus snižava nivo šećera u krvi za preko 40%, već sat vremena nakon unošenja, a njeno dejstvo traje više od šest sati.



Već četrdesetak godina, u najeminentnijim centrima Dalekog istoka i SAD se obavljaju istraživanja u vezi sa dejstvom gljiva na lečenje tumora, kardiovaskularnih oboljenja, dijabetesa, alergija…

U istraživačkom institutu Nacionalnog centra za rak u Tokiju na eksperimentima na miševima, a zatim i na ljudima, dokazano je da konzumiranje lekovitih gljiva u velikom procentu zaustavlja rast i širenje malignih ćelija ili ih sasvim uništava, a pri tome obnavlja zdrave ćelije. Gljiva Coprinus Comatus se izdvojila kao idealno prirodno sredstvo u borbi protiv jedne teške bolesti današnjice-dijabetesa.

Idealan lijek za šećernu bolest

Gljiva Coprinus Comatus bogata je kalijumom, kalcijumom, gvožđem, bakrom, cinkom i nijacinom, a sadrži i dvadeset slobodnih aminokiselina, od kojih su osam njih esencijalne.

Sušeni prah ove gljive postao je u nekim zemljama sastavni dio liječenja dijabetesa.

Coprinus Comatus reguliše nivo šećera u krvi, smiruje upalne procese u organizmu, a povrh toga, sprečava nastanak kardiovaskularnih bolesti koje su redovna komplikacija dijabetesa.

Pored toga, Coprinus Comatus je značajan za očuvanje ćelija pankreasa koje proizvode insulin.



Coprinus reguliše nivo šećera u krvi, djeluje protivupalno i preventivno na kardiovaskularna oboljenja kod dijabetičara.

Ima zaštitni efekat na Langerhansova ostrvca (ćelije pankreasa koje produkuju insulin).Sat i po nakon uzimanja praha gljive Coprinusa, nivo šećera u krvi redukuje se za 41%, tri sata kasnije snižava se za 31%, dok za 6 sati u krvi i dalje ima 20% manje šećera.

Sprečava komplikacije šećerne bolesti

U sprečavanju posljedica dijabetesa kao što su sljepilo, otkazivanje rada bubrega, amputacija noge, srčani i moždani udar, od presudnog značaja može biti unos Coprinusa koji predstavlja fantastičan napredak u borbi protiv šećerne bolesti.

Takođe, od velike koristi može biti onima koji žele da održavaju na optimalnom nivou nivo šećera u krvi i tako smanje rizik od ateroskleroze. Osim toga, naučno je dokazano da Coprinus smanjuje rizik od pojave raka i sarkoma. Preporučene dnevne doze su 3 puta po 0,5 gr osušenog praha.

Možete naći u svakoj dobro opremljenoj apoteci..

Izvor: recepti-biljena-apoteka.blogspot.com

0 komentari:

Objavi komentar