petak, 22. siječnja 2016.

“Ni doktori nisu uspjeli da mi izliječe reumu, ali sam uspjela ovim receptom alternativne medicine”



VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme







Jedna čitateljica iz Cazina pohvalila se kako je samoj sebi pomogla alternativnom medicinom, naglasivši da joj oficijelna medicina nije pomogla u rješavanju njenih tegoba.

Reumu u rukama sam sama sebi izliječila poslije neuspjeha doktora, trnjenje ruku i jake bolove većinom noću. Evo recepture:



2 kg meda pravoga livada
1 litra kišnice ili destilazirane vode
250 gr suhe djeteline lucerke

Kuhati sat vremena na tihoj vatri a kad prokuha ocijediti, pomiješati s medom i trošiti 2 velike žlicee poslije jela 3 puta dnevno, piše “Aura“.

Poslije toga 10 godina nema trnjenja ruku, nema noćnih neizdrživih bolova i buđenja, nema ispadanja stvari iz ruku…” – podijelila je.

Izvor: aura

0 komentari:

Objavi komentar