ponedjeljak, 7. ožujka 2016.

Postepeno uklonite ožiljke od akni sredstvom koji 100% djeluje

z.jpg







Ovaj članak je vrlo korisno za ljude koji pate od akni, jer oni imaju tendenciju da imaju problema s ožiljcima ostavili iza sebe.

Iako komercijalni proizvodi i tretmani mogu pokazati učinkovit u nekim slučajevima, oni su puni kemikalija koje mogu imati neke neželjene nuspojave. Srećom, postoje određene prirodne sastojke koji vam mogu pomoći da biste dobili osloboditi od tih ružnih ožiljaka učinkovito i u vrlo kratkom vremenskom razdoblju.

Sljedeći recept je jednostavan za pripremu, a sadrži samo tri sastojka. No, to je najučinkovitiji prirodni lijek i potpuno sigurna alternativa za sve kemijske proizvode koje imamo na tržištu. Pokušajte ovo pametan rješenje van i vidjet ćete da je vaše lice će biti potpuno acne ožiljaka.
Sastojci:



4 kašika soka od limuna (svježe iscijeđenog)
4 kašika meda
1 bjelanjak
Priprema:

Uzmi malu zdjelu i dodati sve sastojke. Pomiješajte ih dok se ne pomiješaju i vaša krema je spremna. Nanesite smjesu na ožiljke, to raditi na licu ali i na drugim tjelesnim ožiljcimaa, i ostavite da djeluje na oko 20 minuta. Isperite zahvaćena područja s toplom vodom.

Ponovite tretman svaki dan za 7 dana, a vi ćete biti iznenađeni s rezultatima. Vi samo trebate biti uporni i vaše lice će izgledati kao nova ponovno. Isprobajte ga i podijeliti svoje iskustvo u komentarima ispod.

mrhealthylife.com

0 komentari:

Objavi komentar