petak, 4. ožujka 2016.

Napitak koji liječi reumu, lumbago, giht i išijas

sciatica-s2-photo-of-lower-back-pain


VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme

Mješavina četiri ljekovite trave osnova je za ljekoviti napitak koji pomaže pri reumatičnim bolovima. Ovaj napitak liječi liječi reumu, lumbago, giht i išijas.
Sastav:

50 g divljeg peršuna
30 g vranilove trave
10 g pokosnice
10 g lista koprive
Priprema:

Navedene suhe biljke dobro izmješajte. Mješavinu podijelite na petnaest jednakih dijelova. Jedan dio stavite u litar hladne vode i kad počne da vrije ostavite pet minuta.Poklopite dok se ne ohladi, a zatim procijedite, sipajte u flašu i pijte tri puta dnevno prije jela po čašu od decilitra, zaslađeno šećerom i hladno. Kada se potroši jedan dio skuhajte drugi, pa treći i tako svih petnaest dijelova.

Izvor: kucnilekar.com

0 komentari:

Objavi komentar