subota, 5. ožujka 2016.

PODMLADITE I ZATEGNITE LICE: Efikasna maska protiv bora za 20 minuta! (RECEPT)

med-i-beli-luk-maska


VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme

Različite kompanije proizvode različite preparate za postizanje mlađe kože obećavajući vam pritom uklanjanje bora, glatke linije i podignute očne kapke.
Problem je taj što mnogi proizvodi sadrže hemikalije utrljavamo u našu kožu. Ali, tu je sada potpuno prirodni sastojak, za koji možda niste ni znali da može da vam pomogne pri boljem i lepšem izgledu.

Beli luk je poznati sastojak u kulinarstvu. Kao prirodan i organski sastojak mnogo se koristi u centralnoj Aziji, gde ljudi celu žetvu poklanjanju upravo belom luku kao izvoru hrane s odličnim blagostanjem i “prednostima” za lepotu.

Uvođenjem belog luka u vašu ishranu snizićete holesterol, pomoći će vam u borbi protiv opakih bolesti, ali i sprečiće prehladu. Isto tako je efikasan prirodni piling.Pripremite odličnu masku za podmlađivanje vašeg lica.

Za ovaj recept potrebni su vam sledeći sastojci:

– beli luk
– bela glina
– med
– hladna voda
– peškir
– kašika
– činija

Beli luk pretvorite u pastu, dodajte jednu kašičicu meda i jednu kašiku bele gline. Pomeštajte sve zajedno. Osigurajte da vam je kosa što dalje od lica, pa stavite ovu smesu. Neka stoji 10 minuta.

Potom sve isperite hladnom vodom. Ovaj tretman možete da ponovite svaki dan

Izvor.radiosarajevo.ba

0 komentari:

Objavi komentar