subota, 5. ožujka 2016.

DETOKSIJACIJA VAŠEG CIJELOG TIJELA ZA SAMO 1 SEDMICU!

z.jpg.png



VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme






Biljke imaju vrlo moćan ljekovitim svojstvima, ali ako ih koristite da zaraste bolesti, morate biti strpljivi kako bi dobili željene rezultate.

Na primjer, hren je vrlo koristan prirodni detoksikaciju sastojak.

To je moćan biljka koja je povezana sa mnogim zdravstvenim prednostima, uključujući i njegovu sposobnost da pomogne gubitak težine, snižava krvni tlak, ublažava respiratorne uvjetima, izgraditi jake kosti, jačanje imuniteta, stimulišu zdrav probavu, promovirati zdravlje srca, i smanjiti šanse za neuronske tube defekata kod novorođenčadi. Ova biljka može spriječiti rak zbog izuzetno visoke razine glukozinolata.

Ren ima visoku hranljivih materija i mineralnih sadržaj, uključujući i dijetalnih vlakana, vitamina-C, folata, kalija, kalcija, magnezija, cinka, i mangana, kao i enzime i ulja, kao sinigrin, moćan glukozinolata. Ove komponente pružaju mnoge zdravstvene prednosti.



Detoksikaciji Vaše cijelo tijelo za samo 1 Tjedan

To je ono što vam je potrebno da detoksikaciju vaše tijelo:

10 cm dugo hren root (ribani)
3 srednje jabuke
1 žlica meda
100 ml vina
Rešetka 3 srednje jabuke i da ih kombinirati sa ribani hren. Zatim dodajte kašiku meda i 100 ml vina.

Troše rezultiralo pasta za 2 dana.

Jedite ga na doručku sa 1-2 kriške kruha. Ponovite postupak posle nedelju dana. To će pročistiti vaše tijelo, ali i smanjiti rizik od bolesti.

izvor:biljnaapoteka.info

0 komentari:

Objavi komentar