srijeda, 26. kolovoza 2015.

BEŽ TORTA! ŠTO BI REKLI, DOSLOVCE SE TOPI U USTIMA, DIVOTA






Prekrasne beze kore sa isto tako odličnom kremom od mascarponea i nescafea.
SASTOJCI
Beze kore:
6 bjelanjaka
250 grama šećera
1 žlica gustina



1 žlica soka od limuna

KREMA
250 grama mascarpone sira
250 ml vrhnja za šlag
2 žličice instant kave (nescafe)
4 žlice šećera

PRIPREMA

  1.


Izmiksajte bjelanjke, postepeno dodavajte šećer i na kraju gustin i limunov sok.
Stavite na pek papir u veliki protvan od pećnice i pecite sat vremena na 140 stupnjeva.
2.
Šlag takodjer izmiksajte sa šećerom pa u njega dodajte nescafe koji ste razmutili u žlici tople vode, i mascarpone pa sve rukom i polako izmješajte.
3.
Pečenu i ohlađenu koru prerežite na tri dijela pa nafilujte kremom i stavite u frižider da se dobro ohladi.

http://www.coolinarika.com/

0 komentari:

Objavi komentar