petak, 30. listopada 2015.

Ovom toplom smjesom izliječite oštećenja na koži i zategnite bore -

Ovom toplom smjesom izliječite oštećenja na koži i zategnite bore








Ova smjesa je odlična za mnoga kožna oboljenja, a odlična je i u kozmetičke svrhe, za lijepu, zdravu kožu.

Pomlađuje, vadi tksine iz kože i pomlađuje je.

Glina se može upotrijebiti za pripremu ljekovitih masti, koje se koriste u liječenju i u kozmetici. U tom se slučaju koristi fina glina u prahu: zelena za liječenje, a bijela u kozmetičke svrhe.

Na takav način moguće je napraviti stotine različitih masti: mi preporučujemo jednu, koja pomaže u liječenju čireva ili velikih bubuljica kao i mnogih drugih oboljenja kože ali i za pomlađivanje (protiv bora).



U posudi s vrelom vodom (koje nije aluminijska), otopite veću količinu neprerađene morske soli, miješajući drvenom žlicom.
Zatim, i dalje miješajući, dodajte nekoliko kapi čistog maslinova ulja i glinu u prahu i iscijedite malo limuna (poželjno je i jabuke) tako da dobijete kompaktnu kremastu masu.

Toplu smjesu stavite na rupčić i nanesite je na mjesto koje treba tretirati.
Ponovite postupak sve dok se ne pojavi gnoj; potom, jedan ili dva dana, nanosite hladne obloge od čiste gline.
U slučaju pomlađivanja ovu smjesu treba obogatiti aromatičnim uljima ka što je agranovo, ulje ruzmarina, dakle po želji.
Od svih glina zelena ima najbolje djelovanje i hrani slojeve kože prirodnim i ne-tretiranim nutrijentima te iz njih izvlači toksine.

Svaki od sastojaka zelene gline djeluje na epidermis (površinski sloj kože) na svoj način. Obzirom da brojnost korisnih minerala njezino djelovanje je efikasno i rezultati su brzo vidljivi.
zanimljivekreacije.com

- See more at: http://www.narodnamedicina.info/index.php/2015/10/28/ovom-toplom-smjesom-izlijecite-ostecenja-na-kozi-i-zategnite-bore/#sthash.Ls7Lj4rt.dpuf

0 komentari:

Objavi komentar