nedjelja, 25. listopada 2015.

OVA BILJKA DOKAZANO LIJEČI 75 POSTO SVIH TUMORA: Znanstvenici tvrde da se ni jedan tumor nije vratio!

tumor-stanice







Prvi efekti djelovanja vidljivi su u roku od pet minuta, dok cijeli tumori nestaju u roku od 15-ak dana, jednostavno otpadaju s kože.

tumor-stanice

Blushvood (Hilandia dockrillii), u slobodnom prevodu rumeno drvo, biljka je izuzetnih medicinskih svojstava za koju se smatra da bi u bliskoj budućnosti mogla preuzeti primat u borbi protiv vidljivih tumora. Na sjeveru Kvinslenda u Australiji, u području kišnih šuma, razvila se manja populacija Hilandia dockrillii, čija su svojstva naučnici proučavali tokom osam godina te došli do zapanjujućih podataka.

Od 300 životinja (psi, mačke, konji, tasmanijski đavoli) kojima su bili vještački izazvani tumori vrata i melanomi, primjena ekstrakta iz bobica ove biljke izlječila je tumor u 75% slučajeva te se, prema navodima istraživača, nijedan od izlječenih tumora naknadno nije vratio .

Pokazalo se da sastojak koji se nalazi u bobicama ubija ćelije tumora, preusmjerava krvotok od zaraženog tkiva i podstiče imuni sistem organizma na aktivno razlaganje tumorskih ostataka.



Istraživači su napomenuli kako ovaj lijek nema nikakve nuspojave. Naime, prvi efekti djelovanja vidljivi su u roku od pet minuta, dok cijeli tumori nestaju u roku od 15-ak dana, jednostavno otpadajući s kože.

No, biljka ima i svojih ograničenja. Izrazito ju je teško uzgojiti na područjima van sjevernog Kvinslenda. No, ne budite tužni jer biljke koje imaju vrlo sličan učinak na tumore su svuda oko nas, a ovo su 3 najefikasnije.

Ulje konoplje – mjesec dana korišćenja

Četiri godine hemoterapije uništile su organizam čovjeka iz Hrvatske. Kada je počeo koristiti u Hrvatskoj ilegalno, a čudotvorno ulje konoplje, stvari su se na brzinu promjenile. Ovaj je čovjek doslovno ispljuvao tumor kroz usta i tako ga se riješio zauvjek.

Nakon mjesec dana korišćenja ovog ulja držao je svoj tumor prepolovljen na dva dijela u ruci. Ulje indijske konoplje zaista radi čuda i liječi rak, što mogu potvrditi milioni ljudi širom svjeta kojima je pomogao.

Graviola – izuzetno efikasna!

Mnoga istraživanja koja se rade u tajnosti još od 1970-ih godina pokazala su da ova biljka uspješno ubija ćelije raka u našem tijelu i to 10 000 puta uspješnije od obične hemoterapije i lijeka Adriamicin (najčešće korišćen pri hemoterapiji) – posljedice liječenja graviolu su vraćanje snage i imunosti za razliku od hemoterapije koja je izvanredno iscrpljujuća.

Šargarepa – osam mjeseci

Ann Cameron je uspjela da izliječi rak u četvrtoj fazi samo sokom od šargarepe, bez hemoterapije, zračenja i promjena u ishrani. Nakon operacije raka debelog crijeva u trećoj fazi, situacija se pogoršala i rak je krajem 2012. metastazirao na pluća, čime se našla u četvrtoj, terminalnoj fazi bolesti. Preporučili su joj hemoterapiju, bez obzira na to što joj nije mogla produžiti život.

Ona je to odbila, a kako je proučavala alternativne metode liječenje, naišla je i na podatak o Ralphu Coleu koji je izliječio svoj rak sokom od šargarepe, u količini od oko 2 kilograma šargarepe dnevno. Tako je započela svoj put ozdravljenja, ispijajući istu količinu. Usput je ponekad na tri, četiri dana zaboravljala na sok, a usto je jela redom svu hranu, čak ponekad i nezdravu.

Dakle, jedina promjena u njenom životu bio je taj sok od šargarepe. U januaru 2013., nakon osam nedelja svakodnevnog ispijanja soka, CT je pokazao da su kancerogeni tumori prestali rasti, došlo je do malog smanjenja tumora i natečenosti limfnih čvorova. U martu 2013., nema novih tumora, nema natečenih limfnih čvorova, a postojeći tumori se i dalje smanjuju.

U julu 2013., rak je nestao, svi natečeni limfni čvorovi kancerogeni su se vratili u normalu. Nakon osam mjeseci ispijanja soka od šargarepe rak je u potpunosti nestao. Njenu su priču prenijeli svi svjetski mediji, no ona nije jedini primjer, ima ih mnoštvo.

Izvor: web-tribune

0 komentari:

Objavi komentar