utorak, 25. kolovoza 2015.
ČOKO KOKO TORTA
BISKVIT: 6 jaja, 6 žlica šećera, žlica ulja, žlica mlijeka, prašak za pecivo, 6 žlica brašna, 3 žlice kakaa, Okrugli kalup promjera 26 cm sam koristila.
Za KREMU sam skuhala 2 pudinga od vanilije na litri mlijeka s 25 dag šećera i 20 dag kokosa, u vruće sam dodala 2 vrećice želatine (mogla je i jedna vrećica), a kad se krema ohladila, dodala sam joj 3 dl slatkog vrhnja izmiksanog u šlag.
Biskvit sam prerezala na 3 dijela i natopila ga s 3,5 dl čoko mlijeka.
GLAZURA: na laganoj vatri otopiti 20 dag čokolade i 5 dag margarina s 2 dl slatkog vrhnja. Kad se malo ohladi prelit po torti
coolinarka
0 komentari:
Objavi komentar