nedjelja, 26. travnja 2015.

RECEPT OD SAMO 3 SASTOJKA: ČISTI MASNOĆU IZ KRVI, UBIJA INFEKCIJE I PREHLADE IZ JEDNOG POTEZA!






Često se umarate i imate slabu cirkulaciju? Ovo je prava stvar za sve ljude koji se zbog slabijeg imuniteta često razboljevaju, kao i za one koji imaju probleme s krvnim sudovima


Ovaj čudotvorni napitak je neverovatno moćan, a sadrži samo tri sastojka. To su beli luk, đumbir i limun. Sve tri namirnice možete nabaviti lako i jeftino.
Mnoge su koristi od ovog prirodnog leka. Radi se o kombinaciji tri super zdrave namirnice koje zajedničkim i svakodnevnim delovanjem mogu napraviti izuzetno pozitivne zdravstvene efekte na vaš organizam.

Lek je dobar za lečenje i prevenciju zakrečenja arterija. Takođe, dobar je za regulisanje povišenih masnoća u krvi, sprečavanje opšteg umora organizma, sprečavanje i lečenje infekcija i prehlada, intenzivno jačanje imunog sistema, čišćenje jetre i poboljšanje jetrenih enzima. Ovaj prirodni lek sprečava pojavu slobodnih radikala u organizmu, koji izazivaju najteže bolesti i niz drugih stanja povezanih sa bolestima srca i krvotoka.

Potrebni sastojci: 4 cele veće glavice belog luka, 4 kompletna limuna sa korom, manji koren đumbira (3-4cm) ili dve supene kašike i 2 litre čiste vode.

Foto: Wikipedia/Luis Miguel Bugallo SánchezFoto: Wikipedia/Luis Miguel Bugallo Sánchez
Priprema: Limun dobro operite pa ga isecite na komadiće. Ukoliko se radi o limunu koji nije organski, odnosno ukoliko je prskan, onda ga tretirajte rastvorom sirćeta i vode. Ogulite beli luk i zajedno sa limunom i đumbirom ubacite u blender. Od toga, pomoću blendera napravite homogenu masu. Tako izmiksovanu smesu sipajte u metalnu posudu, uspite dve litre vode i zagrejte sve zajedno uz mešanje do tačke ključanja. Odmah pre nego što smesa proključa isključite vatru i pustite da se sve dobro ohladi. Procedite kroz srednje gustu cediljku i sipajte u staklene flaše ili tegle.

Foto-ilustracija: ProfimediaFoto-ilustracija: Profimedia
Ovaj lekoviti napitak se pije svaki dan po jedna čaša od 2 dl najmanje 2 sata pre jela, odnosno na potpuno prazan želudac. Napitak čuvajte u frižideru, a pre svakog korišćenja promućkajte.



Kura lečenja traje 3 nedelje uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše nakon čega treba napraviti pauzu od jedne nedelje, a onda možete opet nastaviti sa konzumiranjem u istom ciklusu. Ukoliko vam ukus ne odgovara možete dodati meda po ukusu. Nakon 3 nedelje korišćenja trebalo bi da osetite značajnu regeneraciju i revitalizaciju tela od korišćenja napitka. Napitak je osim već navedenih blagodati posebno koristan u sprečavanju kalcifikacije u telu koja izaziva kamenčiće u organima i začepljenje krvnih sudova.

(Telegraf.rs)

0 komentari:

Objavi komentar