nedjelja, 26. travnja 2015.

Prirodni lek za ciste na jajnicima (RECEPT I SAVETI)






Cistu na jajniku je veoma teško izlječiti, ali sa prirodnim lijekovima možete to napraviti odmah! Mnoge odgovore na razne bolesti otkrit će vam prirodna medicina.
Cistu na jajniku je veoma teško izlječiti, ali sa prirodnim lijekovima možete to napraviti odmah!
Za ovaj prirodni lijek potrebni su vam listovi aloe vere koje trebate staviti u hladnjak na dva tjedna.
Nakon toga ih sitno izribate i iscijedite iz njih sok. Sa medom pomiješate sok aloe.
Omjer neka bude 1:1 (koliko žlica soka iscijedite iz aloe toliko žlica meda). U hladnjaku čuvajte smjesu.
Za liječenje:
Zagrijte čajnu žličicu navedene smjene, uzmite običan tampon koji umočite u smjesu.
Nakon toga tampon stavite u vaginu i držite preko noći.
Za bolji učinak liječenja ciste na jajniku probajte i drugi način: Dok su listovi aloe u hadnjaku i prolaze svoju fazu biostimulacije, koristite sviježe izribani korijen kamfora, čiji sok možete pomješati sa medom u istim proporcijama (1:1) te umočite tampon u ovu smjesu i stavite u vaginu preko noći. (Možete koristiti i kamforno ulje.)
Kamfor je bijeličasta, kristalna tvar jakog, prodornog mirisa, dobivena od zimzelenog kamforovog drveta. Prvih deset dana treba stavljati tampone sa kamforom i medom, a poslije toga slijedi deset dana pauze. Nakon toga slijedi deset dana korištenja tampona sa smjesom meda i soka aloe. Probajte da vam do ciklusa mjesečnice dolazi tokom dana pauze, jer tijekom mjesečnice tampone s ovim prirodnim lijekom nikako ne smijete koristiti.
S ovim lijekom u potpunosti možete izliječiti i ranice na grliću maternice, neplodnost i druge ženske bolesti. (Dnevno.hr/Prirodni Lijekovi)

0 komentari:

Objavi komentar