četvrtak, 18. veljače 2016.

Očistite krvne žile i crijeva. Ovo je zaista čudesno narodno sredstvo!

kasica-od-mekinja

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme








Čišćenje organizma treba provoditi najmanje jednom u šest mjeseci, odnosno dva puta godišnje, jer nagomilani toksini mogu dovesti do različitih bolesti. Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisutnosti toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih tvari, piše portal uspesnazena.com!

Mnogi od vas znaju da je kefir “eliksir mladosti i zdravlja”, a heljdino brašno posjeduje izuzetna ljekovita svojstva: jača organizam, pomlađuje krvne žile, otklanja umor, povećava cirkulaciju u rukama i nogama, pojačava lučenje urina.

Odlično je za pamćenje i koncentraciju(osobito za starije osobe).

Snižava tlak, liječi arteriosklerozu i opstipaciju.

U kombinaciji s kefirom, smanjuje razinu šećera u krvi, čisti crijeva i krvne žile, normalizira metabolizam i rad gušterače, povećava razinu hemoglobina u krvi.

Ovo je zaista čudesno narodno sredstvo!

Ljekovita smjesa kefira i heljdinog brašna – recept

Sastojci:

– 1 žlica heljdinog brašna
– 180 ml kefira
– po želji malo meda

Priprema:

Žlicu heljdinog brašna preliti sa čašom (180ml) kefira i dobro promiješati. Učinite to navečer i ostavite u hladnjaku.
Ujutro, još jednom promiješajte i pojedite ga. Najbolje je ovu smjesu uzimati umjesto doručka. Po želji zasladite s malo meda. Poslije nemojte ništa jesti 3 sata.

Kura čišćenja neka traje 14 dana.

izvor:zdravljeipriroda.org

0 komentari:

Objavi komentar