nedjelja, 21. veljače 2016.

Imate problema sa očima, vidom ili pritiskom? Ova biljka može popravit vid i starijima od 70 godina



VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme






Iako je najpoznatiji u liječenju bolesti oka, ova biljka  pomaže i kod respiratornih problema, kao što su bronhitis i gripa a također i ublažava bolove u želucu i smanjuje probavne smetnje.

Hildamus, poznati istraživač je vjerovao da može popravit vid i onima starijima od 70 ili 80 godina.
U narodu ga još nazivaju i “oči Matere Božje” te “vidovica“ jer je višestoljetnom tradicijom potvrđeno da je idealan prirodni lijek kod bolesti očiju.

Vidac je i danas dostupan i djelotvoran lijek svima onima koji muku muče s vidom i bolestima očiju, bez obzira je li riječ o starosti, infekcijama ili drugom uzroku.



Smiruje upale oka, potiče zacjeljivanje, djeluje protiv virusa i bakterija u oku, ublažava osjećaj suhoće i bolova u očima.

Djelotvoran je kod pritiska u oku i umora očiju.
Pola čajne žličice suhe biljke zajedno sa žlicom suhe kamilice prelijte sa malo  kipuće vode, tek toliko da navlažite biljke i ostavite da odstoji 1-2 minute.

Tako natopljenim biljkama oblažite oči.

Od mlakog čaja možete napraviti i obloge. Ostavite ih na očima oko 5 minuta, dok ne primijetite da se oblog osušio.

izvor:biljnaapoteka.info

0 komentari:

Objavi komentar