nedjelja, 21. veljače 2016.

LIJEČENJE RAKA I GOJAZNOSTI: Čuveni recept prof. Mermerskog!

neobhodni-proizvodi-c26e007a22e7039a4f6fd2e711d34c63_view_l


VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme






Donosimo vam recept koji se pokazao djelotvoran u liječenju kompletnog organizma: čisti krvne sudove, liječi srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, sav sistem izlučivanja, poboljšava rad mozga i pamćenje. Navodno pomaže i kod svih vrsta raka.



Hrana za liječenje kompletnog organizma: čisti krvne sudove, liječi srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, sav sistem izlučivanja, poboljšava rad mozga i pamćenje… piše Coolinarka. A postupak spravljanja je vrlo jednostavan.

PRIPREMA PROKLIJALE PŠENICE

400 grama pšenice staviti u prokuhanu staklenu teglu, pa naliti vodom da ogrezne. Poslije 10-12 časova preko čiste krpe prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje. Poslije 24 sata se dobija pšenica sa klicama (dužine 1-2 mm).

PRIPREMA LJEKOVITE HRANE

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i bijeli luk. Samljeti pet limuna sa koricom, i sve zajedno izmiješati u emajlirani sud. Od ostalog limuna uzeti samo sok i mješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže mješati, pa sipati u tegle koje ste prethodno čuvali u frižideru.

Poslije tri dana je gotovo za konzumaciju.

DOZIRANJE

Ova hrana se uzima 30 minuta prije doručka, ručka, večere i prije spavanja. U slučajevima raka – uzima se na svaka dva sata.

Recept navodno utiče na zdravlje i dug život; čuva svježinu tijela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neobhodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine ugljehidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda.

Izvor: doznajemo.com

0 komentari:

Objavi komentar